Veloplagt Antonsen slår sikkert All England-mester i to sæt: Axelsen ude

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Veloplagt Antonsen slår sikkert All England-mester i to sæt: Axelsen ude

Opdateret
Antonsen gjorde kort proces med Shifeng.
Antonsen gjorde kort proces med Shifeng.Profimedia
Anders Antonsen tog onsdag en stor skalp i sin første gruppekamp ved BWF World Tour Finals i kinesiske Hangzhou.

21-18, 21-12 vandt den 26-årige dansker over hjemmebanehelten Li Shifeng efter en meget overbevisende indsats.

Li Shifeng startede sløvt og ved 8-15 syntes første sæt afgjort, inden kineseren vågnede lidt op. Det var dog for sent mod en meget veloplagt og teknisk stærkt spillende Antonsen.

Enhver tro på kinesisk sejr forsvandt langsomt i andet sæt, da Antonsen fortsatte med at dominere i alle facetter, og det satte sit præg på hallen i Hangzhou, der var præget af småsnak snarere end opbakning og jubelråb.

Med sejren står Antonsen med gode kort på hånden i forhold til at blive en af de to spillere fra gruppen, der går videre til semifinalerne.

Indonesiske Jonatan Christie og den regerende verdensmester, indiske Kunlavut Vitidsarn, venter i Antonsens næste kampe henholdsvis torsdag og fredag.

Senere onsdag tabte verdensetteren Viktor Axelsen i den anden gruppe sin åbningskamp til den anden kinesiske repræsentant i herresingle, Shi Yuqi, med cifrene 19-21, 19-21.

Axelsen spillede på den "dårlige" side af banen i første sæt, og han var også konstant på hælene. Ved 13-13 var han for første gang i kontakt med kineseren, men trods et øget tempo gav for mange fejl fordelen tilbage til Shi Yuqi.

En stålsat Axelsen tog fem bolde i træk og udlignede til 19-19, men tabte alligevel sættet, efter at han slog en bold ud og fik sætbolden i hovedet.

I andet sæt begyndte Axelsen bedre og var i front med 3-0 og senere 12-10. Kineseren fik dog momentum ved at vinde seks bolde i træk og veksle 13-14 til 19-14.

Shi Yuqi spillede sig til tre matchbolde ved 20-17, dansken afværgede de første to, men tabte så på en kinesisk smash.

De to øvrige spillere i Axelsens gruppe er verdenstoeren Kodai Naraoka og sidste års tabende finalist i sæsonfinalen, Anthony Ginting, der vandt deres indbyrdes opgør med 10-21, 21-10, 21-18.

Tidligere onsdag åbnede den tredje og sidste danske repræsentant, herredoublen med Kim Astrup og Anders Skaarup, med en flot sejr i tre sæt over verdensmestrene Kang Min Hyuk og Seo Seung Jae fra Sydkorea.