Før Belgiens Grand Prix: Alpine skiller sig af med teamchef og sportsdirektør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Før Belgiens Grand Prix: Alpine skiller sig af med teamchef og sportsdirektør
Teamchef Otmar Szafnauer levede ikke op til Alpine-chefernes forventninger
Teamchef Otmar Szafnauer levede ikke op til Alpine-chefernes forventningerProfimedia
Midt i en skuffende Formel 1-sæson har racerteamet Alpine skilt sig af med teamchef Otmar Szafnauer og sportsdirektør Alan Permane.

De to forlader teamet efter denne weekends belgiske Grand Prix i Spa, bekræftede Alpine fredag. Szafnauer, som kun har været i jobbet i 18 måneder og tidligere har arbejdet for Aston Martin, vil blive erstattet midlertidigt af Bruno Famin.

Alpine vil være med i toppen i fremtiden

Julian Rouse erstatter briten Permane, som har tilbragt 34 år i forskellige stillinger hos Alpine. Beslutningerne blev truffet"i fællesskab og enstemmigt". Famin og Rouse vil arbejde i deres nye stillinger for første gang efter sommerferien ved det hollandske Grand Prix i Zandvoort (27. august).

"Vi vil gerne køre med om sejre og mesterskaber så hurtigt som muligt," sagde Famin i Spa:"Vi ved, at det ikke er let, men det er målet, og vi vil gerne blive ved med at forbedre os."

For Alpine er sæsonen indtil videre ikke gået efter planen, og teamet ligger kun nummer seks i konstruktørernes stilling. Kørerne Esteban Ocon og Pierre Gasly (begge Frankrig) er henholdsvis nummer ti og tolv. Sidste år var Alpine stadig den første forfølger af toptrioen Red Bull, Ferrari og Mercedes.

Briefing om Formel 1 GP Belgien 2023