Antonsen taber vanvittig gyser mod benhård kineser i All England semifinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Antonsen taber vanvittig gyser mod benhård kineser i All England semifinale
Antonsen taber vanvittig gyser mod hård kineser i All England semifinale
Antonsen taber vanvittig gyser mod hård kineser i All England semifinale
Profimedia
Efter en vanvittig flot semifinale trak Anders Antonsen desværre det korteste strå mod kineseren Li Shi Feng i tre sæt med cifrene 11-21, 21-19 og 21-18

"Fucking sindssyg kamp. Jeg tænker flere gange derinde, at hvis jeg vinder den her, så har jeg aldrig slået så god en spiller før. Kæft, han spiller godt. Jeg føler, jeg møder det hurtigste menneske i verden", lød det blandt andet fra Anders Antonsen til TV 2 SPORT.

Antonsen var tæt på at levere et mirakuløst comeback, inden det til sidst gik galt.

Verdensranglistens nuværende nummer 18 havde det svært i kampens indledning mod kineseren, der til tider spillede forrygende og næsten uden fejl.

Feng - der er nummer 14 i verden - kom bedst fra start, og den formstærke kineser fik i første sæt slået et hul på to-tre point, som Antonsen aldrig fik lukket.

Spændingen forduftede fuldstændigt, da kineseren lidt senere vandt syv dueller i træk og bragte sig foran 19-9 mod en lettere opgivende Anders Antonsen.

Nu gjaldt det andet sæt, hvor danskeren kunne sætte sin lid til, at "modvindssiden" i hallen i Birmingham måske kunne hjælpe ham tilbage i affæren. Det gik dog lige modsat, og Li Shi Feng bragte sig hurtigt foran 7-1.

Antonsen fandt dog pludselig topniveauet frem, og danskeren begyndte at æde af kineserens store forspring, der svandt ind til 13-9. Efter lidt stillingskrig trak Li Shi Feng igen fra og øgede til 17-12, og der skulle nu næsten et mindre mirakel til at bringe Anders Antonsen tilbage i kampen.

Danskeren gjorde dog forsøget og fik udlignet til 17-17, hvilket lod til at påvirke Fengs spil, der blev famlende. Antonsen bragte sig på 20-18, og på den anden sætbold lykkedes det danskeren at nappe andet sæt.

Nu var alt igen helt åbent før tredje sæt, og endda med dansk momentum efter den pludselige drejning i kampen. De to spillere fulgtes ad frem til sidebyttet, hvor Antonsen førte 11-10. Nu skulle danskeren "blot" holde hjem i den gode "modvindsside", og han fik udbygget forspringet til 16-12.

Bedst som det hele så ud til at gå Antonsens vej, fik Feng godt gang i sit spil og udlignet til 16-16 og kort efter 17-17. Kineseren spillede nu igen fejlfrit, og det lykkes at slide sejren hjem.

I finalen skal Li Shi Feng op imod landsmanden Yu Qi Shi i en rent kinesisk finale. Den regerende All England-mester i herresingle Viktor Axelsen røg ud allerede i ottendedelsfinalen.