NFL forlænger Tottenham-aftale om London-kampe til 2029

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
NFL forlænger Tottenham-aftale om London-kampe til 2029
NFL begyndte at spille kampe på Tottenham Hotspur Stadium med to kampe i 2019
NFL begyndte at spille kampe på Tottenham Hotspur Stadium med to kampe i 2019
AFP
NFL vil spille mindst to kampe om året på Tottenham Hotspur Stadium i London frem til 2029, meddelte ligaen torsdag og udvidede dermed en aftale om kampe på Premier League-stadionet.

Derudover vil stadionet få officiel status af ligaen som "Home of the NFL in the UK".

"At få spillet til at vokse globalt er en vigtig strategisk prioritet for ligaen," sagde NFL-kommissær Roger Goodell. "Vores engagement i Tottenham Hotspur Stadium vil gøre det muligt for os at fortsætte med at give ekstraordinære NFL-oplevelser til fans i London, samtidig med at vi skaber en positiv social og økonomisk indvirkning på lokalsamfundet."

NFL begyndte at spille kampe på Tottenham Hotspur Stadium med to kampe i 2019, og efter at have misset 2020 på grund af Covid-19-pandemien, har de spillet der to gange om året de seneste to sæsoner.

Tottenhams stadion vil være stedet for NFL-kampene i denne sæson den 8. oktober mellem Jacksonville Jaguars og Buffalo Bills og den 15. oktober mellem Baltimore Ravens og Tennessee Titans.

NFL begyndte at spille kampe i London på Wembley Stadium i 2007 og vender tilbage til dette stadion den 1. oktober, når Jaguars møder Atlanta Falcons.

To andre NFL-kampe i Europa i år vil blive spillet i Frankfurt i Tyskland i november.

12 af NFL's 32 klubber har spillet på Tottenham Hotspur Stadium og hevr gang har der været udsolgt til kampene.

"Vores partnerskab med NFL har været en integreret del af vores overordnede vision for stadionet og for at skabe en sports- og underholdningsdestination i London," siger Daniel Levy, bestyrelsesformand i Tottenham Hotspur.

"At skabe yderligere tilbagevendende indtægtskilder, som vi kan geninvestere i vores fodboldaktiviteter, er en vigtig del af klubbens økonomiske model.

"NFL fortsætter med at udvide sin fanskare i hele Europa, og vi er ekstremt stolte over at få officiel status som NFL's hjemmebane i Storbritannien og ser frem til at se den spænding, kampdagene bringer til Tottenham i mange år fremover."