Josh Allen fører Bills til sejr mod Buccaneers trods skade i skulderen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Josh Allen fører Bills til sejr mod Buccaneers trods skade i skulderen

Allen overvandt en skade og vandt
Allen overvandt en skade og vandtProfimedia
Fire dage efter nederlaget til New England Patriots, slog holdet Tampa Bay Buccaneers med 24-18. Allen kastede to touchdowns og løb selv en enkelt gang i endzonen.

Trods en skade i skulderen på kastearmen, og lægehjælp under kampen, førte Buffalos quarterback Josh Allen, sit mandskab til sejr. Allen ramte plet på 31 af 40 kast for 324 yards.

Allen var i sin komfortzone fra begyndelsen, da han benyttede et hurry-up offense, for at finde en rytme, der havde manglet i Buffalos tre foregående kampe. Han var heller ikke bange for at løbe med bolden, og endte med at løbe for 41 yards.

Gabriel Davis havde ni catches for 87 yards og et touchdown, og rookie tight end Dalton Kincaid scorede sit første TD i karrieren, med et 22-yard catch i en kamp, hvor Bills aldrig var bagud.

Bucs quarterback Baker Mayfield havde en upræcis aften, og var 25 på 42 for 237 yards, med to touchdowns til følge.

Buccaneers scorede 10 point i løbet af 54 sekunder, for at udligne i andet quarter. Chase McLaughlin ramte et 57-yard field goal, og Chris Godwin scorede to spil efter Tampa Bay  defensive lineman William Gholston interceptede Josh Allen.

Bills kom med sejren på omgangshøjde med divisionsrivalerne fra Miami Dolphins, der også har en record på 5-2. Buccaneers har nu tabt tre kampe i træk, men ligger stadig nummer 2 i NFC South