Weekendens højdepunkter: Messi mod Hongkongs regering og adskillige koks på Emirates

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Weekendens højdepunkter: Messi mod Hongkongs regering og adskillige koks på Emirates

Messi gik glip af Miamis kamp i Hong Kong - eller tilskuerne gik glip af Messi.
Messi gik glip af Miamis kamp i Hong Kong - eller tilskuerne gik glip af Messi.Profimedia / Flashscore
Efter vinterpausen er Weekendens højdepunkter tilbage. Her viser vi dig de bedste, mærkeligste og mest interessante øjeblikke fra fodboldens verden. Denne gang ser vi på Thomas Müllers utrolige rekord, to bizarre øjeblikke i kampen mellem Arsenal og Liverpool og Lionel Messis skade, som bliver behandlet af selveste regeringen i Hongkong.

Weekendens mål

Det første, udvalgte mål i det nye år er fra Rumænien. Juan Bauza, en argentiner, der spiller for Craiova, valsede gennem Dinamo Bukarests forsvar og sendte bolden i mål med en fræk afslutning med hælen. Det skulle også senere vises sig at være matchvindermålet.

Weekendens chok, endda i flertal

Det er ikke ofte, at vi finder det største chok i et opgør mellem to af favoritterne til Premier League-titlen. Denne weekend bød dog på hele to i én kamp. Først fik Arsenal-forsvareren Gabriel den "æren" af at score selvmål efter en del forvirring.

Men forsvarsspillet ved Arsenals andet mål var måske endnu værre, hvor Liverpools Virgil van Dijk var i centrum. Han spillede en hjælpende rolle for The Gunners, som vandt en højintens kamp.

Fra de sociale medier

Chelsea-fans vil sikkert gerne have, at den nuværende sæson slutter snart, hvis den da ikke helt bliver afbrudt.

 4-2-nederlaget til Wolves understregede yderligere elendigheden for et hold, der burde kunne udrette meget mere efter en sommer med massive forstærkninger. 

I stedet ligger de på 11. pladsen i Premier League. Nogle fans forsøger dog at tage let på situationen. Da Wolves-tilhængerne begyndte at synge den fornærmende sang "You're f**king s**t," var Blues-fansene bare enige med dem.

Weekendens statistik

Thomas Müller og Bayern München er én stor og langvarig kærlighedsaffære. Den 34-årige tysker bekræftede i weekenden sin status som en klublegende. Lørdagens triumf over Mönchengladbach, hvor han bidrog til det første mål, var Müllers sejr nummer 500 i den bayerske klubtrøje. Han nåede denne imponerende milepæl i sin 690. kamp.

Siden 1965, hvor de første gang rykkede op i Bundesligaen, har ingen Bayern-spiller nået en sådan milepæl.

Weekendens historie

Er en skade til en spiller på dit hold nogensinde blevet behandlet af regeringen i et fremmed land? Inter Miamis fans kan nu svare "ja" til dette spørgsmål.

MLS-holdet spillede en venskabskamp i Hong Kong, men fansene, der købte de dyre billetter til kampen, måtte kigge langt efter stjernen.

Lionel Messi gik nemlig glip af kampen på grund af en muskelskade, og de fans der havde set frem til at se Messi, vil nu have deres penge tilbage. Hongkongs regering er også trådt til.

"Regeringen og alle fodboldfans er meget skuffede over arrangørernes opførsel, da Lionel Messi ikke spillede. Arrangørerne skylder alle fans en forklaring," siger regeringen i en udtalelse.

Arrangørerne af begivenheden bidrog også med 13,3 millioner kroner. Miamis træner Tata Martino forsvarede dog deres beslutning og sagde, at det ville være for risikabelt at sende Messi (og også den skadede Suarez) på banen. Men det er svært at vide, om han vil finde sympati hos den fortørnede regering.

Weekendens foto

Fans af det portugisiske hold Famalicao ventede forgæves på deres ligaopgør mod Sporting. Selvom nogle af dem allerede ventede uden for stadion, blev kampen udskudt på grund af sikkerhedsproblemer forårsaget af en strejke. Krisen begyndte, da et usædvanligt stort antal politibetjente meldte sig syge på kampdagen. Selvfølgelig var alle i klubben frustrerede over dette og de sendte derfor en besked til fansene.

"Tak skal I have! Når dette cirkus er ovre, regner vi med at se jer igen til næste kamp."

Fansene kom ikke til at se kampen.
Fansene kom ikke til at se kampen.AFP