Verdensmesteren til INEOS? Medie melder Remco på holdjagt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Verdensmesteren til INEOS? Medie melder Remco på holdjagt
Verdensmesteren til INEOS? Medie melder Remco på holdjagt
Verdensmesteren til INEOS? Medie melder Remco på holdjagtASO/Maxime Delobel
Ifølge mediet RadioCycling skulle Remco Evenepoel være på udkig efter en ny arbejdsgiver allerede fra næste sæson, selvom den 23-årige belgiske verdensmester har kontrakt hos Soudal-Quick Step helt frem til og med 2026. Blandt de interesserede skulle være INEOS Grenadiers.

Det er usikre tider for Soudal-Quick Step. Det belgiske storhold har ikke just gang i nogen stor sæson, selvom Remco Evenepoel for andet år i træk vandt La Doyenne, monumentet Liège-Bastogne-Liège og efterfølgende også så flot kørende ud i Giro d’Italia, inden han måtte udgå med corona.

I årets Tour de France har holdets hollandske supersprinter Fabio Jakobsen ikke formået at levere de resultater, holdchef Patrick Lefevere havde håbet, og samtidig har rygterne svirret om, at Lefevere var på udkig efter potentielle købere af holdet.

Mens Lefevere efterfølgende har været ude at afvise rygterne om et eventuelt holdsalg, så svirrer andre rygter nu, nemlig rygter om verdensmester Remco Evenepoels fremtid på holdet, selvom den stadig kun 23-årige belgier har kontrakt frem til og med 2026.

Ifølge RadioCycling er belgieren således på udkig efter en ny arbejdsgiver allerede fra næste sæson, og det er blandt andet bekymringer om eventuel støtte i et forsøg på at vinde Tour de France, der skulle give belgieren grund til at betvivle sin fremtid hos Lefeveres mandskab.

Samtidig fortæller cykelmediet, at det dog også handler om den økonomiske kompensation, for selvom Evenepoel blot er 23 år og allerede nu er både verdensmester, dobbelt vinder af Liège-Bastogne-Liège og forsvarende vinder af Vuelta a España, skulle Evenepoels årlige lønpakke maksimalt lyde på 30 millioner kroner efter bonusser.

Til sammenligning meldes det, at Tadej Pogačar skulle ligge på næsten det dobbelte, en lønpakke i omegnen af 52 millioner kroner, og det er således både det sportslige og det økonomiske, der skulle trække Evenepoel i andre retninger end Soudal-Quick Step.

Blandt de interesserede skulle INEOS Grenadiers være. Det britiske storhold er blandt feltets allermest pengestærke mandskaber, og Dave Brailsfords superhold skulle altså angiveligt se Remco Evenepoel som fremtidens mand.

For nuværende har belgieren dog som skrevet kontrakt helt frem til og med 2026, så skulle INEOS Grenadiers være interesserede i at gøre alvor af rygterne, må de købe den forsvarende verdensmester fri af kontrakten med Soudal-Quick Step.