Tochi Chukwuani får muligheden for at bevise hvad Brøndby går glip af

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tochi Chukwuani får muligheden for at bevise hvad Brøndby går glip af

Tochi Chukwuani fremtvang en tidlig udvisning i sidste runde
Tochi Chukwuani fremtvang en tidlig udvisning i sidste rundeClaus Bech/Ritzau Scanpix
Brøndby går ind til opgøret mod Lyngby søndag eftermiddag, med flere spørgsmålstegn i truppen.

Det midterste forsvar i Vestegnsklubben er under pres i disse dage. Kevin Tshiembe og Rasmus Lauritsen sidde ud med skader. De tre startende mod FC Nordsjælland blev i flere momenter sendt på glatis, især af en sprudlende Ernest Nuamah.

Nuamah slipper Brøndby for mod Lyngby, der til gengæld kommer til kampen med islandske spillere i storform, samt Tochi Chukwuani, der efter sigende i ugens løb, takkede nej tak til en kontrakt i netop Brøndby.

Den 20 årige midtbanespiller skal måske forvente lidt mishagsytringer fra tribunerne på Brøndby Stadion, men kan omvendt slå en tyk streg under sit videre forløb i Lyngby, ved at præstere på samme niveau som i de øvrige kampe i sæsonen.

Lyngby tager også selvtillid med sig, efter at have slået FC Midtjylland med 4-1 i sidste runde, hvor Brøndby tabte med 3-1 til FC Nordsjælland.

Lyngbys målmand til klubbens hjemmeside
Lyngbys målmand til klubbens hjemmesideClaus Bech/Ritzau Scanpix

Udover de to fraværende midtstoppere, mangler hjemmeholdet også den nyindkøbte japaner, Yuito Suzuki. Simon Hedlund, der rygtes på vej væk fra Brøndby, er med i truppen sammen med Mathias Greve.

Lyngby har i forhold til sidste runde ikke Lucas Hey med, men kan hilse nyindkøbet fra Horsens, Magnus Jensen, velkommen tilbage i kamptruppen.

Opgøret i sidste sæson på Brøndby Stadion endte 3-3.

Kmapen søndag eftermiddag kan følges live i Flashscores Match Centre.