Tennis Tracker: Ons Jabeur møder Marketa Vondrousova i spændende finale lørdag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Ons Jabeur møder Marketa Vondrousova i spændende finale lørdag

Jabeur deltager i sin anden Wimbledon-finale i træk
Jabeur deltager i sin anden Wimbledon-finale i trækReuters
Det er den sidste weekend i Wimbledon, og det har været en mindeværdig rejse for alle involverede. Overraskende tidlige exit, mange underdogs, forløsningshistorier, og nu er det hele ved at være slut. Novak Djokovic møder Carlos Alcaraz, men i dag er vores opmærksomhed rettet mod kvinderne, følg det hele på vores Flashscore Tennis Tracker.

Kl. 08:37 - Ons Jabeur spiller sin anden Wimbledon-finale i træk og sin tredje Grand Slam-finale i alt. Sidste år tabte hun til Elena Rybakina, en kamp hun tog revanche for i kvartfinalen i denne udgave. Hun kom også forbi verdens nummer to, Aryna Sabalenka, og i dag skal hun besejre Marketa Vondrousova for at tage et sidste skridt mod Grand Slam-æren.

Verdensranglistens nummer 42, Marketa Vondrousova, gik glip af turneringen i 2022, og hun kunne ikke være vendt tilbage på en bedre måde, da hun slog verdens nummer fire, Jessica Pegula, og Elina Svitolina i semifinalen. Derfor er tjekken klar til sin første Grand Slam-finale mod verdensranglistens nummer seks, tuneseren.