Tysk Grand-Slam vinder vil tilbage til toppen efter fødsel: "En kæmpe udfordring"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk Grand-Slam vinder vil tilbage til toppen efter fødsel: "En kæmpe udfordring"

Angelique Kerber ser comeback efter graviditet som "den største udfordring"
Angelique Kerber ser comeback efter graviditet som "den største udfordring"Profimedia
Den tredobbelte Grand Slam-vinder Angelique Kerber betragter sit comeback efter sin barselsorlov som "nok den største udfordring i hendes karriere". Men opgaven ansporer hende også, siger Kerber i et interview på hjemmesiden for WTA-turneringen i Bad Homburg. Den 35-årige er ambassadør for græsturneringen, som finder sted næste år fra den 23. til den 29. juni.

Kerber mener, at hun får brug for tålmodighed på den "lange vej tilbage", hvilket ikke nødvendigvis er en af hendes styrker. "Mange ting vil helt sikkert være anderledes, når jeg vender tilbage, ikke mindst på grund af min rolle som mor, men jeg vil prøve alt og jeg accepterer udfordringen," siger hun.

Kerber vender tilbage til touren efter graviditet

Ti måneder efter fødslen af datteren Liana vil den tidligere verdensetter være tilbage på banen for første gang i en officiel turnering som en del af det tyske hold ved United Cup (29. december til 7. januar) i Perth og Sydney.

Derefter ser Kiel-spilleren Australian Open i Melbourne (14.-28. januar) som det første højdepunkt. Ud over turneringen i Bad Homburg venter hun også spændt på Wimbledon, hvor hun vandt turneringen i 2018, og OL i Paris til sommer.