Rybakina nyder sin stabilitet: Jeg har alle chancer for at vinde en Grand Slam

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Rybakina nyder sin stabilitet: Jeg har alle chancer for at vinde en Grand Slam
Rybakina med Stuttgart-trofæet
Rybakina med Stuttgart-trofæetReuters
Verdens nummer fire, Elena Rybakina (24), sagde, at hun var tilfreds med den stabilitet, hun har vist i de seneste måneder, efter at have vundet sin tredje titel i sæsonen i Stuttgart Open.

Wimbledon 2022-mesteren Rybakina havde ingen problemer med at besejre Marta Kostyuk med 6-2 6-2, for at vinde WTA 500-turneringen søndag, og hun tilføjede dermed til sine titler fra Brisbane International og Abu Dhabi Open.

Kasakheren har også nået finalen i Doha og Miami i år.

"Jeg er virkelig glad for alle de kampe, jeg har spillet her i løbet af ugen, især i finalen. Det var meget solidt af mig," sagde Rybakina til journalister søndag.

"Jeg tror bare, at jeg er konsekvent, og at jeg formår at spille alle disse turneringer til det sidste, for det er virkelig hårdt med det program, vi har, med alle de jetlag og ændringer i underlaget.

"Det har været mange kampe, og jeg er glad for, at jeg lige nu formår at kæmpe mig igennem alle disse hårde kampe og være i stand til at være i finalen."

Adspurgt om hendes række af gode resultater havde givet hende troen på, at hun kunne vinde French Open i næste måned, sagde Rybakina:"Jeg tror selvfølgelig altid på mig selv, men det afhænger ikke kun af mig. Der er mange gode spillere, hårde modstandere.

"Men jeg ved, at hvis jeg føler mig frisk, hvis jeg er fysisk klar, sund og spiller mit spil, så har jeg selvfølgelig alle chancer for at vinde en Grand Slam på et hvilket som helst underlag."

Rybakina er næste gang i aktion i Madrid Open i denne uge.