Maria Sakkari overrasker hjemmebanefavorit og er klar til finale ved Indian Wells

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Maria Sakkari overrasker hjemmebanefavorit og er klar til finale ved Indian Wells

Maria Sakkari ser skarp ud ved Indian Wells.
Maria Sakkari ser skarp ud ved Indian Wells.FREDERIC J. BROWN/AFP
Maria Sakkari viste stor klasse i kampen mod Coco Gauff, og hun er derfor klar til finalen mod den polske verdensetter Iga Swiatek.

Der var høje forventninger til den amerikanske tennisdronning Coco Gauff, som med publikum i ryggen havde gode muligheder for at spille sig i finalen ved Masters 1000-turneringen Indian Wells. 

Gauff ligger selv nummer tre på verdensranglisten, mens hendes semifinalemodstander, grækeren Maria Sakkari, ligger nummer ni. 

Godt nok var Gauff bookmakernes favorit, men det var den 28-årige græker, der lagde bedste ud. De to semifinalister spillede et tæt første sæt, men ved stillingen 4-4 blev Coco Gauff brudt, og Sakkari servede efterfølgende sættet hjem.

I andet sæt blev det endnu mere jævnbyrdigt. De to spillere brød hinanden to gange i løbet af sættet, som derfor skulle afgøres i tiebreak. Her var Gauff stærkest og vandt tiebreaken med 7-5.

Det slog dog ikke Maria Sakkari ud af kurs. Hun startede godt nok det afgørende sæt med at blive brudt, men hun brød tilbage lige efter til 1-1 og brød igen i fjerde parti og bragte sig på 3-1. Herefter så hun nærmest usårlig ud.

Sakkari vandt derfor sættet med 6-2, hun er dermed klar til finalen mod Iga Swiatek

Finalen spilles søndag aften klokken 20.