Venus Williams svigter i comeback mod 17-årige Celine Naef: Taber i tre sæt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Venus Williams svigter i comeback mod 17-årige Celine Naef: Taber i tre sæt

Venus Williams havde en frustrerende dag, da hun vendte tilbage til banen, men tabte til Celine Naef.
Venus Williams havde en frustrerende dag, da hun vendte tilbage til banen, men tabte til Celine Naef.Profimedia
Venus Williams, der spillede sin første kamp siden begyndelsen af januar, tabte 3-6, 7-6(3), 6-2 til Celine Naef i første runde i 's-Hertogenbosch i Holland tirsdag.

Med søsteren Serena, som trak sig tilbage sidste år, blandt tilskuerne, startede Venus Williams, som fylder 43 år på lørdag, stærkt, men hun falmede, da Naef, en 17-årig schweizer rangeret som nummer 202 i verden, tog sin første turneringssejr på to timer og 18 minutter.

"Jeg kan ikke tro, at jeg fik chancen for at spille mod Venus," sagde Naef, som blev født den 25. juni 2005, da Williams var på vej til sin tredje Wimbledon-titel. "Hun er en fantastisk spiller og virkelig en rollemodel for alle."

Williams, der er rangeret som nummer 696, havde fået et wildcard og deltog i Holland for første gang i sin karriere. Det var hendes første singlekamp på græs siden Wimbledon i 2021.

Hun spillede sidst på et underlag i Auckland i januar, hvor hun tabte sin anden kamp til Zhu Lin fra Kina og pådrog sig en haseskade, der tvang hende til at trække sig fra Australian Open.

Tirsdag brød Williams i det ottende parti på vej til at tage første sæt.

Derefter brød hun i det femte parti i andet sæt. Men Naef brød tilbage og vandt tiebreaken, før hun løb af med kampen, hendes første i hovedturneringen ved en WTA-turnering.

"For mig var det den største scene, jeg nogensinde har spillet på," sagde hun på banen ved afslutningen. "Det var utroligt og fantastisk at spille foran så stort et publikum. Jeg var meget nervøs, det kunne man måske se, men jeg prøvede at fortsætte og gøre mit bedste."

I næste runde skal schweizeren møde ottendeseedede Caty McNally, som vandt 6-2, 6-1 over amerikaneren Katie Volynets på 65 minutter.

Fjerdeseedede Ekaterina Alexandrova startede sit titelforsvar med en sejr på 6-3, 6-4 over Evgeniya Rodina.

6. seedede Bianca Andreescu slog den tyrkiske kvalifikationsspiller Zeynep Sonmez, som også havde sin debut i WTA's hovedturnering, med 6-4, 6-4.

Veronika Kudermetova er topseedet i et felt, der også inkluderer Victoria Azarenka.