Slut i kvartfinalen: Skrækkelig start blev dyr for Rune mod effektiv nordmand

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Slut i kvartfinalen: Skrækkelig start blev dyr for Rune mod effektiv nordmand

Skrækkelig start blev dyr for Rune mod effektiv nordmand
Skrækkelig start blev dyr for Rune mod effektiv nordmandProfimedia
For andet år i træk måtte Holger Rune lade livet i French Open kvartfinalen mod nordmanden Casper Ruud, der også onsdag aften viste sig for stærk for danskeren, der tabte 1-6, 2-6, 6-3, 3-6

Aggressiviteten, overskuddet og energien var helt fraværende fra danskerens side i de første to sæt, som den effektive nordmand havde totalt styr på. 

En tydeligt rystet Holger Rune havde kampen igennem enormt svært ved at få styr på sit spil og lavede ikke færre end 47 uprovokerede fejl, hvilket blev afgørende for kampen. 

Kampen igennem var der ikke mange huller i det norske panser, og Casper Ruud forblev iskold i kampens afgørende situationer. I tredje sæt var danskeren dog som forvandlet. Han virkede til at have genfundet humøret, og mens Rune producerede det ene flotte slag efter det andet, begyndte publikum på Phippe Chatrier at tro på et muligt dansk comeback.

Men i fjerde sæt fik nordmanden igen greb om om begivenhederne, han drev danskeren rundt fra side til side med sin tunge forhånd, og når Rune forsøgte sig med sine ellers frygtede stopbolde, reagerede nordmanden hurtigt, og fik ofte afgjort duellerne i sit favør.

Danskeren skal nu hjem og slikke sårene før han begynder på den korte græs-sæson, hvor højdepunktet er Wimbledon-turneringen, der starter den 3. juli.