Caroline Wozniacki følger landmanden Holger Rune tæt: Han kan gå hele vejen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Caroline Wozniacki følger landmanden Holger Rune tæt: Han kan gå hele vejen
Caroline Wozniacki tror på de danske talenters evner.
Caroline Wozniacki tror på de danske talenters evner.Profimedia
Den tidligere verdensetter Caroline Wozniacki, der indstillede karrieren i 2020, er tilbage på French Open-anlægget, hvor hun i denne uge deltager i en turnering for legender.

Søndag trænede hun på anlægget næsten side om side med Holger Rune, som hun følger tæt, da de bor tæt på hinanden i Monaco og træner samme sted.

"Jeg har fulgt rigtig meget med i Holgers karriere og har altid haft en god kontakt til ham. Jeg synes, det er så fedt. Han har gåpåmod, træner hårdt og vil det så gerne," siger Caroline Wozniacki.

Hun arbejder for en tv-station under French Open og sad i kommentatorboksen, da Rune lørdag udspillede argentinske Genaro Alberto Olivieri på Court Philippe-Chatrier i tredje runde.

"Det er spændende at se, hvor langt han kan komme. Jeg tror, han kan gå hele vejen, men der er selvfølgelig lang vej igen. Det handler om at tage en kamp af gangen, som jeg altid har sagt, og det har han gjort godt."

Wozniacki fortæller, at mange mediekollegaer er optaget af Rune.

"Alle synes, det er fedt at snakke med mig om Holger. Snakken om ham går på, at han er ekstremt hårdtarbejdende og rigtig gerne vil det. Og at han har spillet til at gå hele vejen og kan slå de bedste. Generelt er snakken meget positiv."

Wozniacki, der selv lå nummer et i verden i 71 uger, giver også gerne Rune gode råd med på vejen.

"Det vil gå op og ned for ham, men han skal bare fokusere på sig selv. Han ved allerbedst, hvad han skal træne på, og hvad han skal gøre, og hvem han skal have omkring sig."

"Ligegyldigt hvad folk siger, handler det om at holde hovedet koldt og bare køre på, som han gør," mener Australian Open-vinderen fra 2018.

Hun glæder sig også over, at Clara Tauson spillede sig igennem kvalifikationen og nåede tredje runde ovenpå et svært år med skader.

"Det er godt at se Clara skadesfri. Hun spillede godt her og havde en stor åbning i lodtrækningen til at gå rigtig langt, fordi de fleste seedede spillere var røget, men hun var uheldig i den sidste kamp."

"Kan hun holde sig skadesfri, så tror jeg, at hun kan gøre det godt, lyder Wozniackis vurdering."