Naomi Osaka og Barbora Krejcikova trækker sig fra Dubai Championships

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Naomi Osaka og Barbora Krejcikova trækker sig fra Dubai Championships

Osaka er stadig ved at finde sine ben efter en lang pause
Osaka er stadig ved at finde sine ben efter en lang pause Reuters
Den firedobbelte Grand Slam-mester Naomi Osaka (26) og titelindehaveren Barbora Krejcikova (28) har trukket sig fra Dubai Tennis Championships.

Osaka forsøger stadig at finde sine ben på touren, efter at hun vendte tilbage til banen i sidste måned efter en barselspause.

Den japanske spiller faldt i første runde af Australian Open og i Abu Dhabi, og tabte til Karolina Pliskova i Qatar Open-kvartfinalen i torsdags.

"Jeg er virkelig ked af, at jeg er nødt til at trække mig fra Dubai Tennis Championships i denne sæson," sagde Osaka, hvis sidste optræden i turneringen var for fem år siden, i en erklæring på turneringens hjemmeside.

Den tidligere French Open mester Krejcikova, som vandt sin første Dubai-titel sidste år efter at have besejret verdensetteren Iga Swiatek i lige sæt, trak sig på grund af en rygskade.

"Denne beslutning var ikke let, især i betragtning af mine gode minder og forventning om at konkurrere igen. Men min rygskade kræver yderligere helingstid. Men jeg er fast besluttet på at vende stærkere tilbage næste år," sagde den 28-årige tjekke.