Medvedev: Australian Open-finalenederlag var "let" at komme over

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medvedev: Australian Open-finalenederlag var "let" at komme over

Medvedev siger, at Australian Open-finalenederlaget er "nemt" at komme sig over
Medvedev siger, at Australian Open-finalenederlaget er "nemt" at komme sig overProfimedia
Daniil Medvedev sagde mandag, at det var "let" at komme over sit Australian Open finalenederlag til Jannik Sinner, i modsætning til hans reaktion på sit nederlag til Rafael Nadal på samme scene for to år siden.

Medvedev smed en føring på to sæt væk i Australian Open-finalerne i både 2022 og 2024, men selvom han "stadig er skuffet" over resultatet mod Nadal, har han det godt med sin præstation mod Sinner i sidste måned.

"For at være ærlig var det ret let at komme over  Som jeg sagde efter kampen, følte jeg, at det ville blive let, fordi jeg spillede en god turnering, jeg spillede en god finale," sagde Medvedev til journalister i Dubai.

Den russiske verdens nummer fire spiller sin første turnering siden Australian Open i denne uge i Dubai, hvor han er forsvarende mester.

Medvedev sprang over sit titelforsvar i Doha i sidste uge, fordi han døjede med en række fysiske problemer - med foden, ledbånd og skulderen - men føler sig klar til at komme tilbage på banen efter at have brugt de sidste syv dage på at træne i Dubai.

Medvedev, som åbner sin kampagne mod Alexander Shevchenko på tirsdag, har tilføjet den franske tidligere verdensetter Gilles Simon til sit team, hvor han skal samarbejde med hans mangeårige træner Gilles Cervara.

"Jeg tænkte på Gilles Simon af mange forskellige grunde. Han kender tennis godt. Det kan man se. Han var i stand til at slå mig og få mig til at føle mig dårlig på banen," siger Medvedev, som tabte tre af sine fire møder med Simon, før franskmanden trak sig tilbage.

"Sammen kunne de to Gilles diskutere, hvad han gjorde for at give mig problemer, og hvad vi kan gøre i træningen for at arbejde på det. Indtil videre kan jeg virkelig godt lide det. Vi deler lidt den samme mentalitet. Vi er afslappede."

På samme tid sidste år var Medvedev i gang med at sammensætte en imponerende sejrsstime på 19 kampe, som omfattede tre titeltriumfer i træk i Rotterdam, Doha og Dubai og en andenplads i Indian Wells.

Et tidligt exit ved Australian Open 2023 og en uges dyk uden for top 10 gav brændstof til den imponerende stime for 12 måneder siden, og han indrømmer, at han føler sig "helt anderledes", når han ankommer til Dubai denne gang.

Medvedev siger, at en række dårlige resultater i Grand Slams fik ham til at fokusere igen forud for Wimbledon sidste år, men han følte, at det at vende skuden i de store turneringer skete på bekostning af hans resultater i de mindre turneringer i de sidste seks måneder af 2023.

"I andre turneringer, bortset fra Grand Slams, lykkedes det mig ikke at finde præcis den ild, der skal til for at vinde turneringerne, fordi man skal spille mod de bedste spillere i verden," forklarede han.

"Det er det, jeg også vil prøve at arbejde på i år, at have denne evne til at kunne give mine tusind procent, som jeg gjorde i Grand Slams, men også at være i stand til at blive tanket nok op i andre turneringer. Det er den første, hvor jeg starter i morgen."

Medvedev vil forsøge at vinde sin 21. ATP-titel i Dubai og vil forsøge at forsvare et trofæ for første gang i sin karriere. Han har vundet 20 titler ved 20 forskellige turneringer.