Tennis Tracker: Rybakina trækker sig i Doha, Bublik bobler ud i Qatar

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Rybakina trækker sig i Doha, Bublik bobler ud i Qatar

Opdateret
Rybakina i aktion
Rybakina i aktion AFP, Flashscore
Vi er nede på de sidste otte i både ATP-turneringen i Qatar og WTA-turneringen i Dubai. Flere af de topseedede stadig er med i begge turneringer, og derfor er der lagt op til nogle forrygende kampe i dag.

Kl. 20:28  - Dagens første store overraskelse i Dubai kommer fra kvartfinalen mellem Coco Gauff og Anna Kalinskaya.

Verdens nummer tre, Gauff, vandt første sæt 6-2, men blev udspillet i andet og tredje sæt af Kalinskaya, som vandt 2-6, 6-4, 6-4. Kalinskaya møder verdensetteren og storfavoritten Iga Swiatek i semifinalen i morgen.

Kl. 18:35 - Den polske verdensetter Iga Swiatek havde ingen problemer mod kineseren Qinwen Zheng, som hun har vundet over med cifrene 6-3, 6-2.

Kl. 18:30 - Andrey Rublev var en af favoritterne til turneringen i Doha, men russeren er netop blevet slået af tjekkiske Jakub Mensik med cifrene 6-4, 7-6. 

Kl. 15:08 - Andenseedede Karen Khachanov er videre til semifinalen i Doha, hvor modstanderen Emil Ruusuvuori måtte trække sig efter blot tre partier.

Kl. 14:11 - Alexei Popyrin har besejret Alexander Bublik i den første kvartfinale i Qatar. Kampen sluttede 6-4, 6-4.

Kl. 13:23 - Det er netop blevet annonceret, at Elena Rybakina har trukket sig fra Dubai Championships efter at være blevet syg. Som følge heraf går Jasmine Paolini automatisk videre til de sidste fire.

Kl. 11:16 - Holger Rune er blevet genforenet med sin tidligere træner Patrick Mouratoglou, efter at danskerens partnerskab med Boris Becker og Severin Luthi blev afbrudt efter en skuffende Australian Open i sidste måned.

Læs mere her

Kl. 08:35 - Velkommen til endnu en dag med forrygende tennis.

I Doha åbner Alexei Popyrin og Alexander Bublik dagen med et brag, mens der senere er flere spændende kampe. Blandt andet er der et rent fransk opgør mellem Ugo Humbert og Gael Monfils.

Ved kvindernes turnering i Dubai skal både Coco Gauff og Iga Swiatek i kamp i løbet af torsdagen.