Tennis-Tracker: Jannik Sinner vinder i Rotterdam efter totimers-thriller

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tennis-Tracker: Jannik Sinner vinder i Rotterdam efter totimers-thriller
Opdateret
Sinner vinder atter en gang en titel.
Sinner vinder atter en gang en titel.Profimedia
Der skal spilles hele tre finaler i henholdsvis Holland, USA og Argentina. Samtidig er der fuld gang i flere kvalifikationer til diverse turneringer rundt om i verden. Du kan følge dagens resultater lige her i Flashscores Tennis Tracker.

Kl. 17:51  - Jannik Sinner vinder igen! Australian Open-mesteren har vundet en hård to timers kamp mod Alex De Minaur med 7-5, 6-4 og dermed Rotterdam Open.

Kampstatistik
KampstatistikOpta by Stats Perform

Det er svært at argumentere imod, at han er den bedste spiller på planeten lige nu.

Kl. 16:30 - Finalen i Rotterdam Open mellem Jannik Sinner og Alex De Minaur er godt i gang, og det har hurtigt udviklet sig til en særdeles tæt duel. Formstærke Sinner tog dog første sæt med 7-5.

Følg kampen her

Kl. 15:12 - I Dubai vendte Jasmine Paolini kampen på hovedet i andet sæt og har således besejret favoritten Beatriz Haddad Maia med 4-6, 6-4, 6-0 i deres kamp i første runde.

Tidligere blev Katerina Siniakova også sendt hjem efter at have tabt til Emma Navarro, mens Donna Vekic gik videre.

Kl. 12:15 - Hvis man skal udpege en favorit i Rotterdam, må det være Jannik Sinner. Italieneren har aldrig tabt en kamp  mod Alex De Minaur, hans modstander senere i dag.

Nedenfor kan du se deres fire tidligere møder, eksklusiv deres kamp i Davis Cup, som Sinner også vandt.

H2H
H2HFlashscore

Kl. 09:00 - Søndagen er kommet, og det betyder som altid finaletid i tennisverden. Den første finale spilles mellem Jannik Sinner og Alex De Minaur i Rotterdam, mens der i aften skal findes en vinder i henholdsvis Delray Beach og i Buenos Aires, hvor det lykkedes for Nicolas Jarry at slå Carlos Alcaraz i semifinalen.

Der er dog allerede gang i kampene i Dubai, hvor der spilles WTA-turnering, hvor blandt andre den 16-årige russiske komet Mirra Andreeva lige nu spiller mod amerikanske Peyton Stearns.

De vigtigste kampe søndag:

Fra 15:30 Jannik Sinner vs. Alex de Minaur (ATP Rotterdam finale)

Fra 21:00 Taylor Fritz vs. Tommy Paul (ATP Delray Beach finale)

Fra 20:00 Nicolas Jarry vs. Facundo Diaz Acosta (Finale Buenos Aires)