Tennis Tracker: Suveræne Sabalenka dominerer Zheng i Australian Open-finale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Suveræne Sabalenka dominerer Zheng i Australian Open-finale

Opdateret
Sabalenka var totalt suveræn i finalen.
Sabalenka var totalt suveræn i finalen.WILLIAM WEST/AFP
Det er finaletid. Grand Slam-turneringen Australian Open er kommet til det mest spændende stadie - nemlig finalerne. Lørdagens højdepunkt er kvindernes finale.

Kl.14:30 - Vi er færdige for i dag, efter at Aryna Sabalenka fortsatte sin strålende form i de store turneringer med sin anden Grand Slam-titel.

I morgen er det tid til mændenes finale, hvor Jannik Sinner møder Daniil Medvedev i et brag af en kamp. Den fjerdeseedede italiener går efter sit første Grand Slam-trofæ nogensinde, mens russeren vil prøve at vinde sin anden major efter at have tabt i Australian Open-finalen i både 2021 og 2022.

Det kan kun blive godt.

Kl. 11:40 - Aryna Sabalenka tabte kun 31 partier på sin vej til titlen og hjemtog de syv sejre i lige sæt. En dominerende turnering af hviderusseren.

Kl. 11:10 - Sabalenka vandt uden problemer overhovedet sin anden finale i træk i Australian Open. 

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

 

Kl. 08:55 - Det bliver uden tvivl et brag af en kamp, når en af turneringens helt store favoritter, Aryna Sabalenka, møder den unge og fremadstormende kineser Qinwen Zheng

De to finalister har mødt hinanden en enkelt gang før, og det var i sidste års kvartfinale ved US Open. Her vandt belarussiske Sabalenka ganske overbevisende med cifrene 6-1, 6-4.