Sydkorea og Uruguay i skuffende 0-0 deler - To stolpeskud var det nærmeste vi kom mål

Federico Valverdes fejring af en saftig tackling var noget af det mere sindsoprivende i anden halvleg.Anne-Christine POUJOULAT / AFP
Vi måtte nøjes med 0-0 mellem Uruguay og Sydkorea i en kamp, hvor sydamerikanerne trods alt var tættest på at vinde.

Det var en kamp mellem to hold, der begge især nyder godt af deres glimrende fysik. Sydkoreas utrolige løbeevne mod Uruguays kompromisløse duelspil. Og det viste sig hurtigt, de to mandskaber formåede at neutralisere hinanden ret effektivt. Sydkoreanernes altoverskyggende stjerne Heung-Min Son var blevet klar efter at være blevet skadet i ansigtet i Champions League, og man så da også hurtigt at bolden primært skulle gennem ham i offensiven.

Først halvleg bød ikke på de store chancer, selvom begge hold forsøgte at sende bolden hurtigt rundt, men kort før pausen pandede rutinerede Diego Godin bolden på indersiden af stolpen efter et hjørnespark. Centimeter fra et mål, men generelt en ganske triviel første halvleg.

Udover den chance, havde der ikke været andet end en farlig afslutning fra Ui-Jo Hwang, som angriberen burde have sat ind, men som han overplacerede.

Son var som sædvanligt her, der og allevegne
Son var som sædvanligt her, der og allevegneFlashscore

Ikke meget mere spænding i anden halvleg

Anden halvleg blev beklageligvis endnu mere chancefattig, og imponerende nok skulle vi helt hen til næstsidste minut af den ordinære spilletid, før Uruguay igen blev farlige. Det kom ikke uventet fra Federico Valverde, der fra 25 meter kanonerede bolden på ydersiden af stolpen med en forrygende afslutning. .Kort efter sendte Son så bolden snært forbi mål, og pludselig lugtede begge hold blod. Kampen blev derfor mere hektisk, men chancerne udeblev resten af tiden, og derfor endte det hele med en nullert, hvor Uruguay trods alt var tættest på, men ikke et eneste skud fra nogen af holdene var inden for rammen. Det, selvom Uruguay havde farlige spillere som de to rutinerede Luis Suarez og Edinson Cavani, som roterede med hinanden efter en times spil. Hverken dem eller Darwin Nunez så man dog det helt store til.