Skuffede og vrede danske spillere: "Vi er bedre end det vi har vist"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Skuffede og vrede danske spillere: "Vi er bedre end det vi har vist"
Skuffede og vrede danske spillere: "Vi er bedre end det vi har vist"
Skuffede og vrede danske spillere: "Vi er bedre end det vi har vist"Profimedia
Spillerne på det danske fodboldlandshold erkender, at holdet ikke har ramt et specielt højt niveau ved VM i Qatar.

De havde forventet mere af sig selv og må nu rejse hjem allerede efter det indledende gruppespil, hvor det kun blev til ét dansk point. Danmarks VM-skæbne blev beseglet med et 0-1-nederlag til Australien onsdag aften.

"Vi er meget skuffede. Vi er irriterede, ærgerlige og hvad man ellers kan bruge af ord. Lige nu kan jeg ikke give en forklaring. Jeg kan bare sige, at vi er utroligt ærgerlige og skuffede."

"Vi ramte den ikke til den her slutrunde. Vi skulle bare have spillet op til det, vi har gjort i mange år efterhånden, men det gjorde vi ikke. Vi underpræsterede, længere er den ikke", siger angriberen Andreas Cornelius.

Det tidlige exit er en kontrast til spillernes egen tro på, at der var en mulighed for at få en medalje med hjem.

"Vi havde større tanker om os selv, og nu er vi tilbage på jorden og har en masse arbejde foran os. Det er skuffelse og vrede, der fylder mest lige nu. Vi ved, at vi kan gøre det bedre, og det er svært at acceptere, at vi skal hjem nu efter at have været her i to uger."

"Vi er klar til at tage tæsk fra medierne. Vi ved, hvor gode vi kan være, og vi er bedre, end det vi har vist. Det håber jeg også, at medierne synes", siger Andreas Christensen.

Forsvarsspilleren ender som Danmarks topscorer med sit hovedstødsmål mod Frankrig efter et hjørnespark. Det illustrerer Danmarks grundlæggende VM-problem, mener Jesper Lindstrøm.

"Hvis man ikke scorer nogen mål, så vinder man ingen fodboldkampe, og vi har ikke scoret mål. Jeg vil ikke hænge nogen ud, for jeg er selv en af dem, der skulle have scoret mål. Jeg er med for at score mål, og jeg kom til VM i god form, og jeg burde have lavet mål, men det gjorde jeg desværre ikke", siger en skuffet Lindstrøm.