Skud affyret mod Messis svigerfamilies hus: "Messi, vi venter på dig", efterladt på seddel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skud affyret mod Messis svigerfamilies hus: "Messi, vi venter på dig", efterladt på seddel

Skudhuller i vinduet på supermarkedet i Rosario.
Skudhuller i vinduet på supermarkedet i Rosario.AFP
To mænd affyrede natten til torsdag skud mod et supermarked tilhørende fodboldspilleren Lionel Messis svigerfamilie i byen Rosario i Argentina.

"Messi, vi venter på dig. Javkin er en "narko", han vil ikke passe på dig," står der på en besked efterladt ved supermarkedet.

Pablo Javkin er borgmesteren i Rosario, der er Lionel Messis hjemby.

Udtrykket "narko" dækker over en person, der arbejder i den ulovlige narkotikaindustri.

"Javkin beskyldte sikkerhedsstyrkerne for ikke at have været i stand til effektivt at bekæmpe den organiserede kriminalitet, som i de seneste år er vokset i den vigtige havneby, hvor snesevis af skibe dagligt laster tusindvis af tons korn.

"Jeg talte (med Roccuzzo'erne, Messis svigerfamilie, red.), og de er bekymrede", sagde Javkin til journalister uden for det supermarked, der blev angrebet.

Tv-billeder viste patronhylstre på fortovet, hvor forretningen, der tilhører Roccuzzos familie, er beliggende. Facaden af bygningen blev ramt af 14 kugler, og butikken forblev lukket torsdag morgen.

Santa Fe's sikkerhedsminister Claudio Brilloni sagde til journalisterne, at myndighederne ikke havde nogen faste formodninger om motivet til angrebet. Anklageren Federico Rebola sagde, at Roccuzzo-familien ikke tidligere havde modtaget trusler, oplyste et medie i Rosario.

På den officielle Twitter-konto "Team Messi" og Antonela Roccuzzos Instagram-profil var der ingen omtaler af hændelserne.

Mordraten i Rosario er blandt de højeste i Argentina, da bander med tilknytning til narkohandel ifølge retslige instanser eksisterer side om side, og der rapporteres ofte om sammenstød med personskader og dødsfald til følge.

Byen ligger 320 kilometer nordvest for landets hovedstad, Buenos Aires.

Ifølge AFP så et vidne to mænd ankomme til supermarkedet på motorcykel lidt før klokken 03.00 lokal tid.

Efterfølgende affyrede den ene af mændene ifølge vidnet i alt 14 skud mod supermarkedet, før de lagde beskeden og forsvandt.