Lionel Messi er ærgerlig over opførsel i VM-kvartfinale mod Holland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lionel Messi er ærgerlig over opførsel i VM-kvartfinale mod Holland

Lionel Messi i aktion i VM-kvartfinalen mod Holland.
Lionel Messi i aktion i VM-kvartfinalen mod Holland.Profimedia
Der var ondt blod mellem Holland og Argentina i VM-kvartfinalen, hvor særligt Lionel Messi også kom i fokus.

VM-kvartfinalen mellem Holland og Argentina var en de mest dramatiske kampe ved hele VM-slutrunden. I alt blev der uddelt 16 gule kort, og Argentina formåede i sidste ende at slå Holland efter straffesparkskonkurrence.

Efter kampen var der en del tumult mellem de to hold, hvor blandt andre Lionel Messi skændtes med både hollandske spillere og trænere.

I et tv-interview efter kampen var Messi tydeligvis stadig irriteret og sagde til den forbipasserende hollandske angriber Wout Weghorst:

Hvad glor du på, din idiot?”

Bølgerne gik højt efter kampen, men nu har den argentinske verdensstjerne fået kampen på afstand og kan godt se, at det gik lidt over gevind.

I et interview med radioprogrammet "Perros de la calle" fortæller Messi, at han beklager sin opførsel over for Hollands landstræner Louis van Gaal og angriber Weghorst.

”Det var ikke planlagt, det skete bare. Jeg kan ikke lide at vise det, men sådan nogle ting sker”, siger Messi til den argentinske radiostation Urbana Play ifølge Buenos Aires Herald.

"Jeg kan ikke lide det, jeg gjorde, men det er øjeblikke med så meget spænding, så meget nervøsitet, og alting sker så hurtigt, du har ikke tid til at tænke, så du reagerer på den måde. du gør", fortæller Messi, hvor han refererer til sin jubelscene ud mod den hollandske bænk under kampen.

Lionel Messi kunne i sidste ende løfte trofæet, da han og Argentina endte med at vinde VM-slutrunden, efter en hæsblæsende finale mod Frankrig som endte 3-3, hvor klubkammeraterne Messi og Kylian Mbappé brillerede.