Silkeborg-back om skuffelse: 0-0 er okay når vi er dårlige

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Silkeborg-back om skuffelse: 0-0 er okay når vi er dårlige

Silkeborg-back om skuffelse: 0-0 er okay når vi er dårlige
Silkeborg-back om skuffelse: 0-0 er okay når vi er dårligeBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Søndag tog Superligaens bedste hjemmebanemandskab, Silkeborg, imod OB, der ligger i den helt anden ende af tabellen. Silkeborg havde før kampen ikke tabt point på hjemmebane siden sæsonpremieren.

Det endte kampen dog ikke med at bære præg af.

Opgøret endte 0-0, og i store perioder var det faktisk gæsterne fra OB, der var bedst.

Derfor var Silkeborgs højre back Oliver Sonne da også tilfreds nok med resultatet.

"Det er okay, at vi hev en 0-0, når vi har været dårlige. Det var en livlig og rodet kamp. Cadeau til OB, de var dygtige, men vi må også kigge indad og sige, at vi var dårlige.

"Vi fik ikke sparket den ind i dag. Vi er skuffede, selv om vi mener, vi har været dårligere end modstanderne i perioder af kampen," siger Oliver Sonne.

Silkeborgs cheftræner, Kent Nielsen, var efter kampen enig med sin højre back om, at indsatsen mod OB ikke var god nok.

"Det var en dårlig kamp. Der var mange simple fejl.Ros til OB. De spillede en meget kontrolleret kamp, og de brugte mange spillere til at ligge og bygge op.Vi spillede ikke så struktureret, som vi godt kunne have ønsket os, og samtidig så synes jeg, at vi godt nok smed mange simple bolde væk. Det er vi ikke vant til at gøre," siger Silkeborg-chefen.

Halvvejs i anden halvleg måtte kampens dommer udgå med en skade, og derefter vendte momentum lidt til Silkeborgs fordel.

Kent Nielsen havde kort forinden foretaget tre udskiftninger, som gav ham tro på, at Silkeborg alligevel kunne tage sejren. Det til trods er han dog glad for det ene point.

"Da vi lavede indskiftningerne efter en time, så vendte tingene, og vi fik produceret chancer, som gjorde, at vi godt kunne have håbet på at have taget sejren.Vi er glade for det ene point på en dag, hvor vi godt ved, at vi ikke var gode, afslutter Kent Nielsen.

OB-træner Andreas Alm er overordnet enig med Kent Nielsen om, hvordan kampen forløb, men selv om han er tilfreds med sit mandskab, så har han svært ved at kunne se, hvordan et hold er bedst, hvis ikke bolden kommer i mål.

"Vi spillede i lang tid en god kamp på bolden.Silkeborg fik lagt et tryk til sidst, men jeg synes også, at Hans Christian Bernat i målet og resten af forsvaret spillede en god kamp.Det er altid svært at være bedst, når man ikke scorer mål. Men vi spiller en flot første halvleg rent offensivt, og vi prøvede på at vinde kampen," siger den svenske OB-træner.

Silkeborg har efter deleren med OB tre point op til FC København på førstepladsen i Superligaen. OB ligger tre point over nedrykningsstregen.