Ørnene fra Herlev kom tilbage fra afgrunden og pelsede rævene fra Herning

Ørnene fra Herlev kom tilbage fra afgrunden og pelsede rævene fra HerningThomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Herlev var nede med tre scoringer, men fik alligevel fuld valuta for pengene mod Herning

Herlev skulle forsøge at komme tilbage på vindersporet, da de onsdag aften lagde is til opgøret mod Herning. Midtjyderne skulle omvendt bruge kampen til at rejse igen, efter en skuffende præstation ved Final 4.

Det startede bedst for Herning. 0-3 stod der på tavlen efter første periode, hvor minutter skulle bruge lidt over 10 minutter på at score tre gange.

Ironisk nok var det tre tidligere Herlev-spillere der scorede for Herning. Først Magnus Carlsen, siden Brett Thompson, og til sidst Victor Cubars, der var med til at vinde bronze med Herlev i sidste sæson.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

Anden periode forblev målløs, men i pausen inden sidste periode, skulle man tro at der var blevet serveret trylledrik i Herlevs omklædningsrum.

På mindre end otte minutters spilletid, havde vestegnsklubben vendt 0-3 til 4-3. Først var det Alexander Lindqvist-Hansen der startede det hele, og da Philip Rafnsson reduceret til 2-3, begyndte hjemmeholdet at tro på det. Mindre end et minutter efter den reducering, havde Ludvig Elvenes udlignet for Herlev, og da midtjydernes Jesper Thörnberg blev udvist, kunne Joseph Jonsson vende opgøret på hovedet, og bringe Herlev foran med 4-3.

Adam Ohre i Herlev-målet kom under konstant beskydning i slutminutterne, men selvom Herning trak Valdemar Andersen ud f målet, lykkedes det for hjemmeholdet at tage alle tre point.

I Vojens tog de nyudnævnte pokalmestre fra Sønderjyske imod Frederikshavn. Trods en til vendelboerne på 1-0, fortsatte sønderjyderne deres flotte januar-takter, og vandt kampen med 5-2. Med sejren glider Sønderjyske op på tredjepladsen i Metal Ligaen, men Frederikshavn forbliver som næstsidst.