Randers styrker bagkæde og henter erfaren stopper i Holland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Randers styrker bagkæde og henter erfaren stopper i Holland

Randers styrker bagkæde og henter erfaren stopper i Holland
Randers styrker bagkæde og henter erfaren stopper i HollandProfimedia
Superligaklubben Randers FC får hollandsk forstærkning til sin bagkæde inden den nye sæson.

Klubben har indgået en tre år lang aftale med 28-årige Wessel Dammers, der senest har spillet for Willem II i den næstbedste hollandske række.

"Han er en dygtig forsvarsspiller, som er aggressiv og duelstærk. Han er en ledertype, som har spillet stort set samtlige kampe i sidste sæson, så det er en bundsolid gut og en spiller i form, vi har hentet ind", siger Randers' sportsdirektør, Søren Pedersen, til klubbens hjemmeside.

Midtstopperen spillede sine ungdomsår i Feyenoord, men måtte siden søge væk fra storklubben for at få spilletid.

Han har været forbi Cambuur, Fortuna Sittard, Groningen og Willem II, inden han nu første gang prøver kræfter med en klub uden for hjemlandet.

"Efter mange år i Holland følte jeg, at det var på tide at prøve mig af i udlandet. Randers FC har fulgt mig igennem længere tid, og jeg har igennem hele forløbet haft et meget positivt indtryk af klubben", siger Wessel Dammers.

"Jeg er en spiller, der godt kan lide at forsvare og at gå ind i dueller både defensivt og offensivt. Derudover vil jeg også gerne bidrage i opspillet", lyder den nye Randers-spillers beskrivelse af sig selv.

Dammers er noteret for i alt 106 kampe i Æresdivisionen, Hollands bedste række.