Kroatisk RB Leipzig-stopper er øverst på Pep Guardiolas ønskeliste

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kroatisk RB Leipzig-stopper er øverst på Pep Guardiolas ønskeliste

Gvardiol spiller i en Bundesliga-kamp
Gvardiol spiller i en Bundesliga-kampProfimedia
Josko Gvardiol er blevet en af de mest ombejlede midterforsvarere i Europa. Kroaten, der kun er 21 år gammel, er hovedmålet for Manchester City, de nylige Champions League-vindere.

The Citizens ' hensigt er klar: at fastholde deres dominans i Europa. Det kostede for meget (ikke kun penge) at nå toppen af det gamle kontinent til at skulle miste den så hurtigt. Pep Guardiola har i den forbindelse udset sig en central forsvarsspiller, som efter en lovende VM-slutrunde tiltrækker sig opmærksomhed fra flere storklubber.

City er uden tvivl favoritterne til den unge kroat. Gvardiol spillede 41 kampe og scorede tre mål for Leipzig i denne sæson. Han var også en del af Kroatiens forsvar ved VM, hvor de nåede semifinalen og tabte til Lionel Messis Argentina.

Leipzig kræver et beløb på mellem 390 og 650 millioner kroner for spilleren. Englænderne, der modtog millionpræmier efter at have vundet the treble (Premier, F.A Cup og Champions League), er villige til at betale den værdi, som det tyske hold forlanger, og som solgte Nkunku for mere end 450 millioner kroner til Chelsea tidligere løbet på måneden.