Qatar-landstræner føler opbakning trods udvandring

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Qatar-landstræner føler opbakning trods udvandring

Ecuardos fans vandt både på tribuner og på banen uden de større dikkedarer.
Ecuardos fans vandt både på tribuner og på banen uden de større dikkedarer.Rodrigo BUENDIA / AFP
Qatar var overmatchet i VM-premieren mod Ecuador, og det var måske medvirkende til, at mange tilskuere valgte at forlade stadion langt før tid.

Landstræner Felix Sanchez bemærkede godt, at der allerede med et kvarter igen var efterspørgsel efter udgange, men han mærkede alligevel opbakning.

"Vi føler os støttede," siger Felix Sanchez ifølge AFP efter 0-2-nederlaget på Al Bayt Stadium, hvor lige godt 67.000 tilskuere havde indfundet sig før startfløjt.

"Jeg håber, at folk i den næste kamp bliver mere stolte. De ved godt, at vi kan give mere. Der var høje forventninger til atmosfæren, og vi er kede af, at vi ikke kunne være en del af festen. Men vi vidste, at det her kunne ske. Vi vil prøve at lære af det," siger Felix Sanchez.

Allerede i kampens første minut var det tydeligt, at Ecuador var klasser bedre end Qatar, der slet ikke hang sammen spillemæssigt.

Kun et fald i intensiteten i anden halvleg sørgede for, at Ecuadors sejr ikke blev større end 2-0.

"Vores nerver forrådte os. Vi startede virkelig dårligt og var ude af stand til at sætte fire afleveringer sammen. Der var også mange defensive huller. Holdet var ude af balance, og det gjorde ondt. Når man spiller mod hold på det her niveau, så bøder man for det," siger Felix Sanchez.

Værterne fra Qatar skal i den kommende kamp møde Senegal, inden Holland venter i sidste runde ved VM i ørkenstaten.