Paul Pogba vil appellere fire års karantæne efter at være fundet skyldig i dopingforseelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Paul Pogba vil appellere fire års karantæne efter at være fundet skyldig i dopingforseelse
Pogba testet positiv for testosteron
Pogba testet positiv for testosteronProfimedia
Paul Pogba (30) er blevet idømt fire års karantæne fra fodbold for en dopingforseelse tidligere på sæsonen.

Den franske midtbanespiller blev testet positiv for testosteron - et hormon, der øger atleters udholdenhed - efter Juventus' første kamp i sæsonen mod Udinese tilbage i august, og står nu over for de tunge konsekvenser.

Pogbas positive dopingtest blev også bekræftet i en modanalyse af en anden prøve i oktober.

Hans advokater hævder, at Pogba tog stoffet ved et uheld og afviste en aftale i et forsøg på at få en mildere straf, men anklagemyndigheden accepterede ikke deres forsvar.

Pogba har siden udgivet en erklæring på sin officielle Instagram-side, hvor han erklærer, at han er "chokeret og knust" over nyheden.

"Når jeg er fri af juridiske restriktioner, vil den fulde historie stå klar, men jeg har aldrig bevidst eller med overlæg taget kosttilskud, der overtræder antidopingreglerne," forklarede han.

"Som professionel atlet ville jeg aldrig gøre noget for at forbedre min præstation ved at bruge forbudte stoffer, og jeg har aldrig været respektløs eller snydt andre atleter og tilhængere af nogen af de hold, jeg har spillet for eller imod.

"Som en konsekvens af den beslutning, der blev annonceret i dag, vil jeg appellere den til Court of Arbitration for Sport," tilføjede Pogba.

Juventus har ikke bekræftet nyheden, men en kilde bekræftede, at klubben er blevet underrettet om beslutningen om en fireårig karantæne og ville vurdere de næste skridt.

Pogba, som stadig er på kontrakt i Juve, får ikke lov til at vende tilbage før 2028, hvor han vil være 35 år gammel.

Det har været en hård anden periode hos Juventus for midtbanespilleren på grund af skader efter hans afgang fra Manchester United på en fri transfer i 2022.

Den franske verdensmester fra 2018 spillede næsten ikke i sidste sæson efter problemer med knæet og haserne, som forhindrede ham i at spille for Frankrig ved VM i Qatar.