Hovedstød fra Casemiro gør United klar til FA Cup-kvartfinale mod Liverpool

Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller #18 Casemiro (R) fejrer sin scoring til 1-0.AFP
Casemiro knuste Nottingham Forests hjerter med et mål i de døende minutter, som sendte Manchester United i FA Cup-kvartfinalen for 48. gang - og for niende gang på 10 sæsoner - i kraft af en 1-0-sejr på City Ground.

Scott McTominay, der startede inde for første gang siden starten af januar hos et skadesramt United-hold, og han var tæt på at bidrage med en god scoring, da hans hovedstød tvang Matt Turner ud i en nem redning, kort efter at Antony havde ramt overliggeren i en hæsblæsende første halvleg

De første 20 minutter var til tider åndeløse, og selvom det tog Forest lidt længere tid at finde sig til rette, tvang de til sidst André Onana til en god redning, da Taiwo Awoniyis hårde skud blev slået væk af målmanden fra Cameroun.

Første halvleg var så omskiftelig, at den snart vendte tilbage til Uniteds fordel.

McTominay var igen i centrum, og hans hovedstød tvang denne gang en endnu bedre redning ud af Turner, som drejede hans hovedstød til hjørnespark, så stillingen forblev målløs ved pausen.

Det var lige så hektisk efter pausen, men i endnu en duel mellem Onana og Awoniyi var det igen United-stopperen, der kom bedst ud af det.

Onana viste sig at være urokkelig i United-målet, og han var igen på pletten, da han afværgede et forsøg fra Divock Origi og Forest må have undret sig over, hvad de skulle gøre for at bryde dødvandet.

Manglen på kvalitet på den sidste tredjedel antydede, at denne kamp ville kræve forlænget spilletid for at finde en vinder.

Det var indtil Casemiro tog sagen i egen hånd og kastede sig frem ved nærmeste stolpe og drejede et frispark fra Bruno Fernandes i mål foran de medrejsende tilskuere.

Casemiro fejrer scoringen af sejrsmålet
Casemiro fejrer scoringen af sejrsmåletAFP

Det var en meget belejlig sejr for United, som bestemt ikke ville have ønsket forlænget spilletid med et Manchester-derby mod City på søndag i benene..

Med sejren er der lagt op til et brag af en kvartfinale mod Liverpool på Old Trafford, og selvom dette nederlag må føles smertefuldt for Forest, er det måske en velsignelse i forklædning.

De kan nu udelukkende fokusere på deres kamp for at undgå nedrykning i Premier League, som genoptages, når Liverpool kommer på besøg på lørdag.