Panthers smadrer Lightning og temperamenterne kom i kog i Madison Square Garden

Der var travlt i straffeboksen under kampen mellem Rangers og Flames
Der var travlt i straffeboksen under kampen mellem Rangers og FlamesGetty Images via AFP
NHL var natten til tirsdag tilbage med seks kampe efter All Star Weekenden. Her får du dit overblik over verdens bedste hockeyliga.

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 7-1

Der var "statsmesterskab" i Florida, og der endte helt skævt for Tampa, der hele kampen havde problemer med at håndtere Matthew Tkachuk. Forwarden endte med to mål og tre assists, og er godt igang med at kopiere hans flotte sæson sidste år. Lightning havde ellers vundet otte ud af de sidste 10 og er vanen tro med helt fremme i divisionen, Florida havde omvendt tabt de seneste tre. Værterne første 1-0 efter 1. periode, og fortsatte med tre scoringer i både 2. og 3. periode. Steven Stamkos blev enlig målscorer for Tampa Bay, mens Carter Verhaeghe og Sam Bennett havde fine præstationer for Panthers.

New York Rangers - Calgary Flames 5-4 (OT)

Det gik frem og tilbage, og med flere slagsmål, da Rangers måtte ud i overtid for at besejre Calgary. Filip Chytil og Mika Zibanejad lavede hver to mål, og Zibanejad havde yderligere en assist på Alexis Lafrenieres sejsmål i overtid. Stemningen var ikke helt stueren, og der var flere store hits og slagmål, og samlet set 62 strafminutter. Calgary kom tilbage tre gange, og var foran med 4-3 med syv minutter tilbage, men fik altså kun et enkelt point tilbage til Canada. Andrew Mangiapane lavede et mål og en assist, og det samme havde Blake Coleman.

New Jersey Devils - Vancouver Canucks 5-4 (OT)

Der skulle også overtid til her, selvom Devils lignede et hold der cruisede sig til sejr. Midtvejs i 2. periode var Devils foran med 4-1, blandt andet på to mål af Ondrej Palat. Vancouver, der netop har tradet deres stjernespiller Bo Horvat, kom alligevel tilbage i kampen, og Phillip Di Guiseppe kunne udligne til 4-4 med sit første sæsonmål. Med 48 sekunder tilbage af ovetiden kunne svenske Jesper Bratt afgøre kampen. Devils var fire mod tre grundet en Canucks udvisning, da Bratt med sit 20. sæsonmål skaffede Devils sejren.