Opvisning af "Kvaradona" sendte Mæhle og Højlund til tælling

Opvisning af "Kvara-dona" sendte Møhle og Højlund til tælling
Opvisning af "Kvara-dona" sendte Møhle og Højlund til tællingAFP
Napoli tog endnu et skridt mod den italienske Serie A titel, da de på to fremragende mål Khvicha Kvaratskhelia og Amir Rrahmani vandt 2-0 hjemme over Atalanta for hvem Joakim Mæhle spillede hele kampen, mens Rasmus Højlund blev udskiftet i pausen.

Hjemmeholdet bragte sig i spidsen efter en times spil med måske det bedste mål, der er scoret i Serie A i denne sæson, da Khvicha Kvaratskhelia med fantastiske kropsfinter driblede sig forbi en række af desperate Atalata-forsvarere og sluttede af med af banke bolden op i nettaget uden for målmand Juan Musso´s rækkevidde.

Gæsterne var generelt meget sjældne gæster i hjemmeholdets straffesparksfelt, men kom alligevel tæt på en udligning med to gode forsøg inden for to minutter i det 73.- og 74 minut, da først Pierluigi Gollini måtte ud i fuld længde for at afværge et flot skruet spark fra Luis Muriel og minutter efter var Gollini igen på plads, da Duvan Zapata fik dirigeret et hjørnespark flot mod mål med et hårdt hovedstød.

Stillingen i Serie A
Stillingen i Serie AOpta by Stats Perform

Hjemmeholdet punkterede dog effektivt kampen, da Amir Rrahmani efter 77 minutter nåede højst til et hjørnespark og headede den flot ind i fjerneste målhjørne uden chance for keeper Juan Musso

Sejren betød at Napoli befæstede deres position i toppen af tabellen, hvor Luciano Spallettis tropper nu har et forspring på ikke færre end 18 points ned til Inter på andenpladsen.