NHL-Roundup: Rangers og Bruins med storsejre i nattens NHL kampe

NHL-Roundup: Rangers og Bruins med storsejre i nattens NHL kampeProfimedia
Der var masser af mål i nat i NHL, der så småt nærmer sig afslutningen af grundspillet.

New York Rangers - Nashville Predators 7-0

New York Rangers var fortsat brandvarme søndag aften, da de efter en første periode med seks mål i første periode vandt 7-0 over Nashville Predators.

Rangers, som lørdag aften slog Pittsburgh Penguins med 6-0, har vundet fire sejre i træk med en samlet score på 22-5. De har scoret 15 mål uden modsvar i deres sidste tre kampe, hvilket er den længste serie i NHL i denne sæson.

K'Andre Miller scorede to gange i første periode, og Filip Chytil, Mika Zibanejad, Tyler Motte og Artemi Panarin scorede også, da Rangers tangerede rekorden for flest mål i en første periode, som senest blev sat mod Los Angeles Kings i en sejr på 8-3 den 15. december 1999. Målmand Jaroslav Halak stoppede alle 22 skud, han stod over for, en aften efter at Igor Shesterkin havde lukket kampen med 33 redninger.

Predators har tabt tre gange i træk (0-2-1). De kom søndag fem point efter Winnipeg Jets i kapløbet om det andet wild card i Western Conference. Målmand Kevin Lankinen blev udtaget efter at have lukket fire mål ind på blot fem skud i de første 9:09 minutter. Juuse Saros afløste ham og lavede 26 redninger.

Buffalo Sabres-Boston Bruins 0-7

Boston fik endnu en stærk præstation ud af målmand Jeremy Swayman og forlængede sin sejrsstime til tre kampe, ved at slå værten Buffalo.

Swayman, som torsdag aften havde 36 redninger i en 3-0 sejr over Winnipeg, stoppede 27 skud fra Buffalo og fik dermed sin fjerde shutout i sæsonen og den niende i karrieren.

Patrice Bergeron, Garnet Hathaway, Jake DeBrusk, Hampus Lindholm, David Pastrnak, Charlie Coyle og Charlie McAvoy scorede for Boston, som afsluttede en fem kampe lange udebaneserie med en 3-2-0 stime.

Nederlaget var begyndelsen på en tre hjemmekampe i streg for Sabres, som fik 19 redninger af Ukko-Pekka Luukkonen.

Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils 2-5

Jesper Bratt lavede sit første hattrick i karrieren, og Nico Hischier scorede sejrsmålet i en anden periode med tre mål i New Jerseys comebacksejr over værterne fra Tampa Bay.

Devils var bagud 2-0 i anden periode, men fik tre mål af de to forwards på mindre end seks minutter. Dermed vandt Devils for første gang i fire kampe (1-2-1). Bratt og Hischier, der tilføjede en assist, nåede hver op på 30 mål i sejren, da New Jersey forbedrede sin fremragende stime på udebane til 26-5-4.

For Lightning nåede Nikita Kucherov op på 100 point med et mål, og Alex Killorn scorede. Andrei Vasilevskiy (31-18-4) lavede 34 redninger. New Jersey holdt Tampa Bays tredjebedste powerplay uden scoringer på fire forsøg.