NHL Trade-deadline: De fem mest opsigtsvækkende handler i NHL

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
NHL Trade-deadline: De fem mest opsigtsvækkende handler i NHL
Patrick Kane i sin nye uniform i Madison Square Garden
Patrick Kane i sin nye uniform i Madison Square Garden
Getty Images via AFP
Det var ikke kun Lars Eller der fik ny arbejdsgiver i sidste uge. Flere klubber var ude og forstærke sig, mens andre forberedte sig på en anden type fremtid. Flashscore giver dig her de fem trades, som vi synes var blandt de mest opsigtsvækkende

Amerikansk sport er anderledes skruet sammen end stort set alle andre steder i verden. Trods den generelle opfattelse af USA som det mest liberale land på kloden, er deres sportsgrene noget ganske andet. Trods enorme lønninger, reklameindtægter etc, er det ikke muligt at købe sig til de bedste spillere udelukkende med en transfersum.

Det sker via ”noget for noget” metoden, eller det der i USA kaldes for trades. Ønsker man en spiller må man altså bytte sig til vedkommende.

I NHL er trade-perioden for denne sæson netop slut. Det er ofte her man ser om de respektive hold tror på at sæsonen kan blive en succes eller ej. Der er typisk i disse trades en masse ting der skal gå op i en højere enhed. Løn, draftvalg og talenter er de parametre der kan skrues på, for at få det hele til at flaske sig.

Flashscore giver dig her overblikket over de fem største trades inden vinduet smækkede i.

Patrick Kane fra Chicago Blackhawks til New York Rangers

Der havde været snakket meget om dette trade, men de fleste troede den døde da Rangers anskaffede sig Vladimir Tarasenko fra St. Louis Blues. Den rutinerede wing ville dog bare til Broadway og gjorde alt der var ham muligt for at realisere det.

Ønsket om igen at blive holdkammerat med Artemi Panarin var for stort, og da Rangers kunne slippe relativt billigt for at få Kane, lige den lige til højreskøjten.

Patrick Kane har døjet med eftervirkninger af en hofteskade, og har ikke været nær så produktiv som tidligere. Dog har den 34-årige amerikaner lavet syv mål og tre assists i hans sidste fire kampe hos Blackhawks, inden afrejsen til Madsion Square Garden.

Mattias Ekholm fra Nashville Predators til Edmonton Oilers

Edmonton Oilers har to af de største pointsmaskiner i Connor McDavid og Leon Draisaitl. Desværre har Oilers ikke helt en backlinje der kan stå distancen med offensiven. Det bliver nu svenske Ekholms opgave at være en brik i det puslespil.

Oilers vil gerne udfordre i denne sæson, og bliver nødt til at kunne stå stærkt bagude. Den 32-årige svensker er en defensiv back i ordets bedste betydning. En vigtig spiller i undertal og til at kunne blive sat op mod modstandernes førstekæde.

Det blev til 18 points i 57 kampe i Nashville-trøjen, inden turen nu går fra The Music City og omkring 20 graders varme, til NHLs nordligst beliggende by og ikke mindst en dagtemperatur på omkring -12 grader.

Jonathan Quick fra Los Angeles Kings til Vegas Golden Knights

Sikke en historie med dette trade. Quick er en Kings-legende, og hans nummer kommer til at hænge oppe under taget når hans karriere slutter. Han har vundet Stanley Cuppen to gange med Kings, men er også i karrierens efterår.

Måske derfor valgte Kings at trade ham til Columbus Blue Jackets for blandet andet deres målvogter Joonas Korpisalo. Quick lagde ikke skjul på sin skuffelse over at være blevet tradet væk fra den eneste klub han nogensinde har spillet for i NHL.

Få dage efter blev han så tradet på ny, denne gang tilbage til vestkysten og Vegas Golden Knights, der i modsætning til Blue Jackets ligner et hold der kan komme i slutspillet.

Timo Meier fra San Jose Sharks til New Jersey Devils

Schweizerens navn havde givet genklang over hele NHL op til deadline som en spiller der kunne hentes. Det blev Devils der hentede ham i det der bedst kam betegnes som en gigahandel. Ikke så meget fordi der var flere store navne involveret, men fordi den involverede otte spillere og fire draftvalg.

Meier kommer til at passe perfekt ind hos Devils, der efter flere års dvale har gang i en stor sæson. Meier tilføjer point, finesse og kan dække både højre og venstre wing. Devils kunne også tilbyde Meier noget som Sharks ikke kunne, nemlig sluspilshockey.

Dmitri Orlov fra Washington Capitals til Boston Bruins

De bedste blev endnu bedre fristes man til at sige. Bruins er med afstand det bedste hold i denne sæson, og med tilføjelsen af Orlov, er det svært at se nogen svage punkter.

Russeren er allerede godt i gang med at betale tilbage, da han står noteret for ni points i de fem kamp han har spillet i Bruins.

Orlov har trukket en kæmpelæs hos Washington grundet skader hos andre, og kommer til at kunne få flere pauser hos Bruins. Alt sammen noget der blot gør Boston-holdet endnu mere skræmmende.