Mourinho udvist for tredje gang denne sæson da Roma tabte sensationelt til bundpropProfimedia
Bundholdet Cremonese skabte tirsdag aften en regulær sensation, da de sikrede deres første sejr i Serie A i denne sæson med en 2-1 sejr over AS Roma, der mere eller mindre gik op i limningen i slutfasen efter træner Jose Mourinho var blevet udvist for tredje gang i denne sæson.

For romerne var Georginio Wijnaldum med for første gang i startopstillingen siden hans langvarige skade, og udeholdet satte sig hurtigt på kampen i den indledende fase dog uden at skabe de helt åbne chancer.

Og i stedet slog Cremonese kontra og scorede med deres første skud på mål efter 16 minutter, da Emanuele Valeri serverede bolden med brystet til Frank Tsadjout på kanten af feltet, hvorfra han bankede den flot ind i netmaskerne bag en totalt chanceløs Rui Patricio.

Mourinho var tydeligvis allerede stiktosset, da han gik til pause med sine spillere, og ikke engang pausen kunne formildne den temperamentsfulde portugiser, der allerede så rødt i første minut efter pausen.

Cremonese - AS Roma
Cremonese - AS RomaOpta by Stats Perform

Romerne tabte dog ikke gejsten, men overtog mere og mere kontrollen med kampen og fik fortjent udlignet efter 71 minutter, da Leonardo Spinazzola blev spillet totalt fri med en lang bold, og stille og roligt trillede bolden forbi Marco Carnesecchi i Lecce-målet.

Nu forventede de fleste at Cremonese ville komme under et enormt tryk i slutfasen, men stik imod spil og chancer chokerede bundholdet romerne igen, da de fik straffespark efter 82 minutter, da Rui Patricio nedlagde nigerianske David Okereke i feltet. Daniel Ciofani eksekverede sikkert og trods intenst Roma-pres i tillægstiden holdt hjemmeholdet sensationelt stand til sæsonens første sejr.