Fernando Alonso "holder fødderne på jorden" forud for Australiens Grand Prix

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fernando Alonso "holder fødderne på jorden" forud for Australiens Grand Prix

Fernando Alonso ønsker at blive ved med at fejre podieplaceringer med Aston Martin
Fernando Alonso ønsker at blive ved med at fejre podieplaceringer med Aston MartinAFP
Fernando Alonso brænder stadig af lyst til at føje endnu en sejr til sin utrolige F1-rekord. Det ville være hans 33. sejr, det magiske tal, som har været en del af hans plan, siden han vendte tilbage til spotlyset. Ved sin ankomst til Australien er han dog klar over, at der stadig er mange skridt, der skal tages for at opnå denne bedrift.

Ingen af de to på hinanden følgende tredjepladser på to meget forskellige baner vil få Alonso til at ændre sin diskurs en tøddel. Han ved, at afstanden mellem ham og Red Bull-teamet stadig er for stor til, at man kan tro, at man under normale forhold kan forvente en sejr.

Alligevel kan Aston Martin-køreren ikke lægge skjul på, at han har en god fornemmelse af sin bil. Og det er sådan, han ankommer til sæsonens tredje Grand Prix.

"Vi kommer til Australien med en god fornemmelse efter to podieplaceringer i træk, og vi håber at kunne forbedre disse resultater i denne weekend," siger han.

Den optimisme understøttes af, at "bilen har fungeret ganske godt på to forskellige baner."

Han holdt sig dog tilbage fra at blive alt for begejstret."Vi holder fødderne på jorden, og vi er realistiske med hensyn til, at vi for at blive ved med at få gode resultater skal præstere på alle teamets områder."

Det er der, hvor teamet befinder sig lige nu, lige foran Mercedes og Ferrari, når det gælder præstationer. Ikke desto mindre bliver det en hård test i Australien for at bekræfte, at de rent faktisk er foran disse to ikoner i F1.

Det, som Alonso ved, er, at det er meget sjovt at køre på Albert Park. "Det er altid et sjovt løb, og jeg er nysgerrig efter at se forskellene fra tidligere år. Det bliver endnu hurtigere end sidste år, og jeg håber, at vi vil se flere overhalinger."

På trods af denne mulighed vil det vigtigste være, som det er hver weekend, at være stærk lørdag for at få den bedst mulige startposition og undgå eventuelle problemer ved starten.

"Kvalifikationen bliver formentlig afgørende på Albert Park, så vi skal sørge for at få en stærk lørdag, så vi kommer i den bedst mulige position til at score så mange point som muligt," tilføjede han.