Mike Tyson før kamp mod Jake Paul: Folk står stadig i kø for at se mig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mike Tyson før kamp mod Jake Paul: Folk står stadig i kø for at se mig

Mike Tyson har ikke bokset siden 2020 i det, der var en opvisningskamp.
Mike Tyson har ikke bokset siden 2020 i det, der var en opvisningskamp.Reuters
Mike Tyson vil være 58 år, når han møder Jake Paul (27) den 20. juli i Texas, men han siger, at fans stadig står i kø for at se den tidligere sværvægtsmester i aktion.

Kampen mellem en af historiens mest frygtede boksere og YouTuber-bokseren Jake Paul vil blive afholdt på AT&T Stadium i Arlington med plads til 80.000 tilskuere og streamet live på Netflix.

"Jeg er 58 år, og hvad så? Jeg får milliarder af følgere bare ved at tale med nogen om at bokse," siger Tyson til Reuters.

"Alle, selv de fleste atleter, de er jaloux, det er vildt... Jeg siger, at i din bedste alder kunne du ikke tiltrække en million mennesker. Hvem på 58 kunne sælge en arena med 80.000 sæder?"

'Iron Mike', som har en rekordliste på 50-6 med 44 knockouts, siger, at Paul anerkender publikums vedvarende interesse for ham.

"Hvorfor tror du, han vil bokse mod mig og ikke nogen anden?" sagde Tyson om Paul, som har en rekord på 9-1 med seks knockouts.

Kampen er den første for Tyson, siden han mødte Roy Jones Jr i en opvisningskamp i november 2020.

Selvom det endnu ikke er officielt annonceret, forventes kampen også at blive betegnet som en opvisningskamp, rapporterede USA Today.

Det ville betyde, at runderne ville være to minutter i modsætning til de traditionelle tre, bokserne ville bære tungere handsker, der gør det mere sikkert, og der vil ikke være nogen officielle dommere til at notere kampens score, så en sejr vil kun kunne komme ved knockout.