Mercedes-chef: Jeg har ingen klager hvis Lewis Hamilton forlader os om et år eller to

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mercedes-chef: Jeg har ingen klager hvis Lewis Hamilton forlader os om et år eller to

Lewis Hamilton´s kontrakt med Mercedes udløber i slutningen af sæsonen
Lewis Hamilton´s kontrakt med Mercedes udløber i slutningen af sæsonenProfimedia
Toto Wolff, direktøren for Mercedes AMG indrømmer at Lewis Hamilton kan blive tvunget til at forlade holdet, hvis man ikke formår at forbedre bilen i denne sæson

Toto Wolff har indrømmet, at han ikke ville bebrejde Lewis Hamilton, hvis han søger væk fra Mercedes, hvis sportens engang så dominerende hold ikke formår at vende det resultatmæssige dødvande, som teamet gennemgår i øjeblikket.

Hamiltons kontrakt på ca. 340 millioner kroner om året med Silver Arrows udløber i slutningen af ​​sæsonen, og hans fremtid er under lup efter deres dårlige start på 2023.

"Hvis Lewis skal vinde endnu et mesterskab, skal han sørge for, at han har den rette bil," siger Wolff. "Og hvis vi ikke er i stand til at give ham en bil inden for de næste par år, så bliver han nødt til at kigge efter andre løsninger", siger Toto Wolff, der dog føler sig sikker på, at Hamilton bliver hos Mercedes teamet.

"Jeg tror ikke, han vil forlade os på nuværende tidspunkt, men jeg vil ikke have nogen klager, hvis det sker om et år eller to."

Red Bull kunne have en ledig plads i slutningen af året, hvor Sergio Perez's kontrakt udløber, men det virker usandsynligt, at Hamilton vil køre for samme team som Verstappen.  Ferrari er en mulighed, hvis Charles Leclerc vælger at søge væk.