Medie: Hollands keeper "eksploderede i vrede" efter udtagelse af hollandsk VM-trup

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Hollands keeper "eksploderede i vrede" efter udtagelse af hollandsk VM-trup

Medie: Jasper Cillesen "eksploderede i vrede" efter udtagelse af hollandsk VM-trup
Medie: Jasper Cillesen "eksploderede i vrede" efter udtagelse af hollandsk VM-trupProfimedia
Den hollandske landstræner Louis van Gaal udtog fredag sin VM-trup, som bl.a er uden Jasper Cillesen og Ryan Gravenberch

Den erfarne målmand Jasper Cillessen, der har opnået 63 hollandske landskampe siden 2013, gik glip af udtagelsen. Det er endnu et internationalt slag for målmanden, efter at han missede EM 2020 på grund af en Covid-19-diagnose.

Det hollandske medie AD rapporterede, at beslutningen om at lade Cillessen blive hjemme fik den 33-årige til at 'eksplodere i vrede'.

Sven Botman, der kom til Newcastle United fra Lille i løbet af sommeren, er også blevet fravalgt, på trods af at han figurerede i den foreløbige trup. Midterforsvareren har repræsenteret Holland på ungdomsniveau, men ikke spillet for seniorholdet.

Hård konkurrence på midtbane

Bayerns midtbanespiller Gravenberch har spillet 11 kampe for Holland, men kun én af ​​dem var i 2022, og han blev udeladt på baggrund af den enorme konkurrence, der er i den hollandske trup om midtbanepladserne. Andre fraværende fra truppen inkluderer Brian Brobbey, Guus Til, Micky van de Ven, Devyne Rensch og Mitchel Bakker.

Holland er ved slutrunden i gruppe A sammen med nationer som Ecuador, Senegal og Qatar. Holland spiller første puljekamp den 21. november mod Senegal.

Se den hollandske trup:

Målmænd: Justin Bijlow (Feyenoord), Remko Pasveer (Ajax), Andries Noppert (sc Heerenveen)

Forsvarere: Virgil van Dijk (Liverpool), Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Jurriën Timber (Ajax) Denzel Dumfries (Inter),  Stefan de Vrij (Inter), Mathijs de Ligt (Bayern München), Tyrell Malacia (Manchester United), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen)

Midtbanespillere: Frenkie de Jong (FC Barcelona), Steven Berghuis (Ajax), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (Atalanta), Cody Gakpo (PSV), Marten de Roon (Atalanta), Kenneth Taylor (Ajax), Xavi Simons (PSV)

Forwards: Memphis Depay (FC Barcelona), Steven Bergwijn (Ajax), Vincent Janssen (Royal Antwerpen), Luuk de Jong (PSV), Noa Lang (Club Brügge), Wout Weghorst (Beşiktaş JK)