Manchester Uniteds målmand skadet i VM-kvalifikationskamp for Cameroun

Onana måtte forlade banen 10 minutter før tid efter at have slået sig under en redning i kampen.Reuters
Manchester United kan tvinges til at skulle se bort fra Andre Onana (27) i en periode eftersom målmanden fra Cameroun pådrog sig en formodet lårskade i 3-0 sejren over Mauritius i deres indbyrdes VM-kvalifikationskamp i Douala.

Han måtte forlade banen 10 minutter før tid efter at have pådraget sig skaden i forbindelse med en redning, som målmanden ellers ikke måtte lave mange af i en meget ensidig affære, som Cameroun dominerede fra start til slut.

Camerouns stab ville ikke diskutere Onanas tilstand efter kampen, og det var uklart, om han ville rejse med holdet til Libyen, hvor de skal spille  i Benghazi på tirsdag i deres næste VM-kvalifikationskamp i gruppe D.