Overtidsmål giver Manchester United sejren efter tandløs indsats mod Fulham

Bruno Fernandes blev helten for Manchester United.
Bruno Fernandes blev helten for Manchester United.ADRIAN DENNIS/AFP
Bruno Fernandes ydede effektiv førstehjælp på Manchester United, da klubben lørdag eftermiddag var på besøg hos Fulham i Premier League.

Kort inde i kampens overtid slap portugiseren fri i udkanten af feltet og sparkede kuglen i netmaskerne, så gæsterne vandt 1-0.

Men det var langtfra nogen køn fodboldkamp fra Manchester United på Craven Cottage.

Uskarpe pasninger førte til manglende gennembrudsstyrke, og Rasmus Højlund var stort set usynlig i Uniteds angreb, hvor han endnu ikke har scoret i Premier League. Christian Eriksen lavede ligesom holdkammeraterne flere fejlafleveringer i opspilsfasen og kom ikke fra kampen med topkarakter.

Manchester United har placeret sig lige over midten af Premier League-tabellen efter 11 runder, men det bliver svært at kravle højere op, hvis niveauet fra lørdagens opgør fortsætter.

Allerede efter otte minutter så det ellers ud til, at Manchester United fik en forrygende indledning på opgøret.

Christian Eriksen sendte et frispark til bageste stolpe, hvorfra Garnacho lagde den på tværs til Scott McTominay, som sendte den i nettet.

Men Harry Maguire havde i offsideposition forstyrret en Fulham-forsvarsspiller, og derfor blev målet underkendt for offside.

Resten af halvlegen var meget fastlåst og stort set uden chancer. United-spillerne lavede et hav af uskarpe afleveringer i opspillet og blev derfor aldrig farlige. Og Fulham-spillerne var passive og satsede kun på kontrastød.

Christian Eriksen havde fået chancen fra start, men danskeren imponerede langtfra. Flere gange førte hans manglende præcision til farlige situationer den anden vej.

Efterhånden som kampen skred frem, slap Fulham tøjlerne, og efter en time var Manchester United-keeper André Onana to gange nødt til at diske op med store refleksredninger for at holde sit hold på 0-0.

I slutfasen lykkedes det med hiv og sving United at lægge et pres på værterne, og i første overtidsminut var Bruno Fernandes på pletten med kampens eneste reelle højdepunkt.