Fantastisk halvflugter af Joachim Andersen forværrer krisen i Manchester United

Palace
PalaceProfimedia
Efter nederlaget i midtugen mod Manchester United fik Crystal Palace revanche lørdag eftermiddag, da de på en halvflugter af Joachim Andersen vandt 1-0 på Old Trafford og dermed forværrede problemerne for United-træner Erik ten Hag.

Den danske forsvarsspiller blev matchvinder, da Crystal Palace slog Manchester United

Manchester Uniteds dårlige sæsonstart i Premier League blev lørdag forværret af danske Joachim Andersen.

Den danske landsholdsspiller blev matchvinder for Crystal Palace i en udesejr på 1-0 på Old Trafford.

Andersen scorede efter 25 minutters kampens eneste mål, da han med et regulært drømmehug sendte bolden hen over United-keeper Andre Onana og op i nettaget.

Midterforsvareren havde placeret sig i bagrummet inde i Uniteds straffesparksfelt i forbindelse med et frispark.

Ingen fik markeret danskeren, og det blev fatalt, da frisparket fløj forbi med- og modspillere i feltet.

Hvis der skulle scores af en dansker på Old Trafford, så havde de fleste formentlig regnet med, at det ville blive Uniteds Rasmus Højlund.

Den 20-årige dansker startede inde for hjemmeholdet, og han var flere gange tæt på.

Manchester United - Crystal Palace Statistik
Manchester United - Crystal Palace StatistikOpta by Stats Perform

Efter godt ti minutter viste han stor ærgerrighed, da han selv skabte en farlig situation.

Det lykkedes Højlund med støvlespidsen at få prikket bolden forbi gæsternes forsvarer Marc Guehi, og danskeren var pludselig alene overfor en fremadstormende Sam Johnstone i Crystal Palace-målet.

Igen fik den danske angriber prikket bolden på det rette tidspunkt, og bolden trillede mod et tomt mål. Desværre for Højlund nåede Tyrick Mitchell at få skrabet bolden væk, før den krydsede stregen.

Efter en lille times spil havde Rasmus Højlund også et habilt forsøg med panden på et Bruno Fernandes-indlæg, men det sad lige i hænderne på Johnstone i målet.

Højlund lå som en konstant trussel inde i feltet. Med fem minutter tilbage blev han kantet, da angriberen drejede rundt om sig selv, men dommeren stod godt placeret og dømte ikke straffespark.

Med et kvarter tilbage blev Christian Eriksen sendt i aktion fra bænken, men midtbanespilleren kunne ikke hjælpe et mere og mere desperat United-hold i slutfasen.

Manchester United har ni point efter syv spillerunder og er placeret på en skuffende 10.-plads. Crystal Palace har med sejren to point mere på niendepladsen.