Lionel Messi håber at kunne spille i Tokyo efter skuffelsen i Hong Kong

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lionel Messi håber at kunne spille i Tokyo efter skuffelsen i Hong Kong

Lionel Messi var tilbageholdende med at sige, om han ville spille i onsdagens venskabskamp.
Lionel Messi var tilbageholdende med at sige, om han ville spille i onsdagens venskabskamp.Reuters
Efter at have skuffet en flok fans i Hong Kong ved ikke at komme på banen i weekenden, lod Lionel Messi (36) muligheden for at spille i Inter Miamis venskabskamp i Tokyo stå åben.

Argentinerens bænkplads til den længe ventede kamp foran et udsolgt Hong Kong Stadium har udviklet sig til en PR-katastrofe for hans Major League Soccer-hold og arrangørerne af den lokale begivenhed.

Messi talte med medierne for første gang, siden holdet og deres medejer David Beckham blev buhet af banen, og tirsdag sagde han, at det var "skuffende", at han ikke kunne spille på grund af en mindre skade.

"I Hong Kong havde vi en åben træning, og jeg gik ud, fordi der var så mange tilskuere, og der var en klinik med børnene, og jeg ville gerne være der og deltage," fortalte argentineren på en pressekonference på et hotel i Tokyo.

"Men sandheden er, at ubehaget stadig var der, og det var meget svært for mig at spille.

"Jeg kan godt forstå, at folk så frem til det, og jeg håber, at jeg får en anden mulighed for at spille i Hong Kong."

Inter Miami-kaptajnen, som førte Argentina til VM-triumf i 2022, var ikke sikker på, om han ville spille i onsdagens venskabskamp mod J-League-mestrene Vissel Kobe.

"I morgen ved jeg det ikke, vi må se, hvordan det går til træning i dag," tilføjede han.

"Vi ved stadig ikke, om jeg kan eller ej, men jeg har det meget bedre end for et par dage siden, og jeg vil virkelig gerne spille."

I modsætning til i Hong Kong var der stadig masser af billetter til rådighed en dag før kampen i Tokyo, efter at de var blevet sat til salg i slutningen af december.