Landsholdsveteran lægger to år på kontrakten i Herning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landsholdsveteran lægger to år på kontrakten i Herning

Morten Poulsen lægger to år på kontrakten i Herning
Morten Poulsen lægger to år på kontrakten i HerningProfimedia
Morten Poulsen er blevet 34 år, men ishockeyspilleren er stadig en stor profil for Herning Blue Fox. Landsholdsveteranen blev før søndagens kamp mod Sønderjyske hyldet for at være månedens bedste spiller i Metal Ligaen, og klubben meddelte samtidig, at han bliver i det midtjyske.

Den erfarne forward har lagt to år på kontrakten. Det har stor betydning for klubben, understreger direktør Torben Skovsgaard.

"Jeg tror godt, jeg tør sige på både klub og lands vegne, at Morten er en helt speciel og fantastisk støbning, både som spiller men også person. Hans største styrke og måske også svaghed er i bund og grund hans enorme vinderinstinkt", siger han i en pressemeddelelse.

Poulsen har spillet mere end 800 klubkampe som professionel, heraf 383 for barndomsklubben Herning Blue Fox. Han har desuden været forbi den svenske, østrigske og finske liga foruden sine mange år på landsholdet.

Og den toårige forlængelse er ikke nødvendigvis den sidste, kaptajnen kommer til at underskrive.

"Underskriften på kontrakten for de næste to sæsoner var helt naturlig for mig. Jeg har stadig masser af sult og ambitioner på mere og håber, at jeg kommer til at spille ishockey i mange år endnu."

"Jeg føler mig frisk og ung, og så længe krop og hoved følger med, så er jeg glad for at kunne gøre en forskel, og at jeg kan spille med om titler i min egen barndomsklub", siger Morten Poulsen.