Landsholdet er taget til Qatar - Gentager populært billede inde fra flyet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landsholdet er taget til Qatar - Gentager populært billede inde fra flyet

Hjulmands udvalgte klar til afgang fra Kastrup. Om en uge går det løs med første kamp.
Hjulmands udvalgte klar til afgang fra Kastrup. Om en uge går det løs med første kamp.https://twitter.com/fbbillederdk / Anders Kjærbye
Mandag kom det frem, at alle 26 spillere i truppen til VM i Qatar er blevet meldt corona-fri, og dermed har Kasper Hjulmand fuld plade at vælge fra. Tirsdag tog de så afsted fra Kastrup, og de benyttede lejligheden til at lave en lille "genudsendelse" af et populært billede fra sidste tur til et VM.

Landsholdet fik ved VM i Rusland i 2016 taget sig et billede inde fra flyet inden afgang, som gik viralt. Derfor har de valgt at gentage succesen med et gruppebillede fra landingsbanen, som unægteligt minder meget om det sidste - selvfølgelig med undtagelse af et par nye ansigter og et par gamle, der ikke er med.

Første kamp for danskerne venter om en uge, når Tunesien bliver første modstander kl. 14.00 på Education City Stadium i Al Rayyan. Danskerne fik inden afgang også en venlig hilsen med på vejen fra Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik, der kiggede forbi de forsamlede fodboldspillere mandag aften. Han har dog valgt ikke at tage med til slutrunden, i lighed med flere andre danske VIPs, i øvrigt.