Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vingegaard mister holdkammerat: Ineos Grenadiers skriver kontrakt med norske Tobias Foss

Vingegaard mister holdkammerat: Ineos Grenadiers skriver kontrakt med norske Tobias Foss
Vingegaard mister holdkammerat: Ineos Grenadiers skriver kontrakt med norske Tobias FossProfimedia
World Tour-cykelholdet Ineos Grenadiers har tilføjet norske Tobias Foss (26) til deres holdliste for næste sæson, sagde det britiske hold mandag.

Foss er tidligere verdensmester i enkeltstart og har kørt for Jumbo-Visma i de seneste tre år.

Han har underskrevet en treårig aftale.

"Da jeg var 14 år gammel og begyndte at cykle, blev Edvald Boasson Hagen og Team Sky (nu Ineos) mine idoler og mit yndlingshold. Derefter inspirerede Chris (Froome), Bradley (Wiggins) og Geraint (Thomas) mig, da jeg drømte om Tour de France.

"Alt dette gjorde INEOS Grenadiers til mit drømmehold, så det var en stor faktor for, at jeg skrev under, sammen med min tro på, at dette hold kan hjælpe mig videre i min karriere."

Hans bedste placering i en Grand Tour var en niendeplads i Giro d'Italia i 2021, men han har endnu ikke deltaget i Tour de France.

"Tobias er kendt for sin evne til at køre på tid, men med det, han har opnået tidligere, har han også vist, at han virkelig kan klatre. Han har opnået en række meget gode resultater, og vi tror fuldt ud på, at han har alsidigheden til at spille en vigtig rolle på et GC-hold", lyder det fra Steve Cummings, sportsdirektør for Ineos Grenadiers