Kroatiske profiler vil gentage "håndbold-chok" mod danske favoritter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Kroatiske profiler vil gentage "håndbold-chok" mod danske favoritter
Katarina Ježić under bronzekampen mod Danmark i 2020
Katarina Ježić under bronzekampen mod Danmark i 2020Profimedia
Kroatien vil gøre alt for at stikke en kæp i hjulet i hjulet på de danske håndboldkvinders fremmarch, når de to hold mødes i aften ved EM-slutrunden.

Kroaterne og danskerne stod over for hinanden i bronzekampen forbindelse med EM-slutrunden i Danmark i 2020, hvor favoritværdigheden lå kraftigt på danskernes side.

Medierne havde på det nærmeste skreget kampen op til at være en ren "walk-over" for de rødvide, men sådan skulle det ikke gå, da kroaterne meget uventet vandt 25-19 efter en tam dansk indsats.

En af de kroatiske profiler, der var med dengang var Katarina Ježić, som husker tilbage på bronzekampen med stor glæde: "Vi vil kæmpe så meget som muligt for at slå Danmark. Vi vil gentage succesen fra sidste EM i 2020, siger Katarina Ježić til TV 2 SPORT. I den kamp viste vi, at alt kan lade sig gøre. Det vil vi selvfølgelig forsøge at gentage. Det er et af de bedste minder", siger hun.

Danskerne forventede en sejr

For landsholdskollegaen Dora Krsnik var bronzekampen i 2020 også en begivenhed, som giver kroaterne masser af motivation og gejst før aftenens hypervigtige møde: 

"Jeg kan tydeligt huske, hvordan de danske spillere før kampen i 2020 snakkede om, at de gerne ville møde os, fordi de forventede en sejr. Det motiverede os utroligt meget. Det var fantastisk at vinde landets første bronzemedalje over Danmark i Danmark. Det er den største kamp i min karriere", siger stregspilleren således.

Kampen fløjtes igang kl. 18.00 og kan følges live på TV2.