Klinsmann slår tilbage mod "absolut dum" kritik for trøjeønske

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klinsmann slår tilbage mod "absolut dum" kritik for trøjeønske

Klinsmann ser på, mens hans hold spiller en kamp mod Saudi-Arabien.
Klinsmann ser på, mens hans hold spiller en kamp mod Saudi-Arabien.Profimedia
Den pressede sydkoreanske landstræner Jurgen Klinsmann har slået tilbage mod kritikken af ham og hans målmandssøn for at ville have en modspillers trøje og kaldt kritikken "absolut dum".

Den tyske legende henvendte sig angiveligt til den walisiske anfører Aaron Ramsey for at bede om hans trøje efter en 0-0 kamp i Cardiff mellem hjemmeholdet og Sydkorea i sidste uge.

Den tidligere tyske kaptajn og træner Klinsmann fortalte efterfølgende britiske medier, at hans 26-årige søn Jonathan, målmand for LA Galaxy, ønskede trøjen.

Klinsmann var under pres fra de sydkoreanske fans efter sin femte kamp uden sejr, og både far og søn blev kritiseret for den tilsyneladende uskyldige gestus.

"Det var til fysioterapeuten på min søns hold i Los Angeles," sagde den 59-årige Klinsmann efter at være landet i Sydkorea sent torsdag efter en 1-0-sejr over Saudi-Arabien i England, hans første sejr som træner.

"Men for at være ærlig, så forstår jeg ikke, hvorfor det skulle være en grund til at kritisere noget," sagde Klinsmann til journalister.

"Jeg forstår det ærligt talt ikke, for min søn fik kritiske kommentarer på sin Instagram, hvilket er helt åndssvagt."

På trods af sejren over Saudi-Arabien kæmper Klinsmann med at overbevise de sydkoreanske fans og medier, der var skeptiske over for hans udnævnelse i februar.

Ud over kun én sejr i seks kampe er Klinsmann også blevet kritiseret for ikke at flytte til Sydkorea fra sit hjem i Californien.

Han skulle have været i Europa i weekenden for at se de koreanske spillere i aktion der, men ændrede sine planer.

Adspurgt om årsagen til denne kovending, sagde den tidligere angriber til journalisterne: "Fordi du bad om det!

"KFA (fodboldforbundet) spurgte, om det var muligt at komme med resten af holdet for at se jer, så jeg lavede ændringer, og jeg tager af sted for at se to kampe her, intet problem."

Klinsmann forsøgte at gøre op med sin dårlige start som landstræner og siger, at holdet er godt på vej til Asian Cup i Qatar i januar-februar.

"Det er vigtigt, at alle opbygger en positiv ånd. Fansene, medierne og selvfølgelig holdet," siger han.

"Hvis det ikke går godt, er der tid nok til at kritisere eller fyre træneren eller gøre, hvad man nu har lyst til."