Bayern-træner Tuchel før udfordrende uger og Oktoberfest: "Vi bør vinde tre gange".

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern-træner Tuchel før udfordrende uger og Oktoberfest: "Vi bør vinde tre gange".

Thomas Tuchel er klar over presset på FC Bayern.
Thomas Tuchel er klar over presset på FC Bayern.Profimedia
Bayern München-træner Thomas Tuchel er allerede bekymret for stemningen forud for de tyske rekordmestres traditionelle gåtur til Oktoberfest. "Vi bør vinde tre gange, ellers bliver det et bittert besøg på Wiesn (Oktoberfest, red)," siger Tuchel forud for topkampen i Bundesligaen mod førerholdet Bayer Leverkusen.

Herefter følger Champions League-åbningskampen mod Manchester United (20. september) og ligakampen mod VfL Bochum (23. september), før stjernerne drager til Wiesn. Derfor, siger Tuchel, er det"vigtigt efter landskampspausen, at alle følger vores principper igen. Vi har nu tre hjemmekampe i træk. Mod Leverkusen er det vigtigt at tage det første skridt. Det er der, det fulde fokus er."

Bayern-træneren advarede indtrængende sit hold mod at undervurdere Leverkusen med træner Xabi Alonso i front."Det er et meget stærkt hold med en meget god træner. Vi er nødt til at finde vores rytme, stoppe Leverkusens omstillinger og slå fysisk kontra, også mod Boniface. Han er deres targetplayer." Det er her Bayers topscorer Victor Boniface, der menes.

Begge hold har vundet deres tre kampe indtil videre i denne sæson. Der har allerede været otte dueller mellem klubberne, hvor det har nummer et mod nummer to, og Leverkusen har kun vundet én gang (3:0 i München i 1986). Også denne gang lover Tuchel, at "de vil være klar fra start".

Tuchel er såmænd også klar til Oktoberfest-besøget den 24. september."Jeg er fuldt udrustet," sagde den 50-årige og tilføjede med et grin:"Lægvarmerne er udeladt, fordi der ikke er nogen lægge." Desuden spiller hans hold i en specialdesignet Oktoberfest-trøje.